https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gimnazija Murska Sobota pospremila novo generacijo uspešnih maturantov

Murska Sobota, 12.07.2016 ob 10:00  

Gimnazija Murska Sobota je pripravila sprejem za svoje gimnazijske maturante.

V Gledališču Park je potekala slavnostna podelitev spričeval maturantom, ki so uspešno zaključili maturo. Ob tem so pripravili tudi bogat spremljevalni kulturni program, kjer so se dijaki predstavili s svojimi glasbenimi točkami.

Ravnatelj Gimnazije Murska Sobota Roman Činč je čestital vsem tistim, ki so uspešno zaključili maturo. Ob tem je povedal, da so si gimnazijski maturantje v teh letih stkali polno stikov, ki se bodo ohranili celo življenje. Sam je pohvalil tudi učiteljski zbor, ki vsako leto uspešno pripravijo dijake za končni izpit. V imenu MO Murske Sobote je pozdravil vse sodelojoče podžupan Boštjan Berlak. Vsem je čestital za uspeh in ob tem povedal zanimivo misel Walta Disneya, da se vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo pogum, da se uresničijo.

Po koncu slavnostne prireditve je sledilo še prijetno druženje med uspešno končami maturanti in ostalimi, kjer so se spomnili na spomine in dogodke, ki so jih preživeli v preteklih štirih letih na Gimnaziji Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.