https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z odprtjem razstave fotografij Toneta Stojka odprli 12. Grossmannov festival

Ljutomer, 13.07.2016 ob 12:00  

Včeraj zvečer se je v ljutomerskem Kulturnem domu z otvoritvijo razstave fotografij Toneta Stojka z naslovom Porumenele fotografije pričel dvanajsti Grossmannov festival.

 

Po odprtju razstave je sledila predstavitev vinarjev, ki sodelujejo v letošnjem tekmovalnem programu za Vinskega šampiona Hudega mačka. Ob 19. uri pa se je pričel filmski program s slovensko kriminalko Psi brezčasja z gostoma režiserjem Matejem Nahtigalom in producentom Tomijem Matičem.

Zvečer je na Glavnem trgu sladila predstavitev letošnjega častnega gosta Jana Harlana in napoved dokumentarca Stanley Kubrick: A life in Pictures, ki bo omogočil vpogled v življenje in delo enega največjih filmskih ustvarjalcev vseh časov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2016 ob 12:20 Tunč gost

      NObenega občinskega KIMAVCA ne vidim na sliki? hmmm

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2016 ob 14:11 Tone gost

      KIMAVCI so dobili nalogo, da ne smejo sodelovati , fuj jih bodi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.07.2016 ob 14:47 Prlek gost

      Ja pa seveda ka jih ni če je šefica na dopustu so tudi oni na dopustu in je vsaj teden mir v Ljutomeru. Pridejo na zaključek ko se zastonj je in pije prej je nepomembno. Mali Jožek pa tak nima svojega orjentira tako da sledi samo Županji. Podžupanoma pa nihče ni napisal govora da bi vedela kaj povedat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.07.2016 ob 19:21 Mara gost

      Pa kaj je ta vaša prleška županja taka maska? ker drugo se ne guci kak o vasi nesposobni zupanji?? V MS pa mamo cudovitega zupana!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.