https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Romkinji vstopili v hišo s ključem, ki je bil skrit pred vrati

18.07.2016 ob 6:40  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavan je bil še en primer povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda. 

 

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina starejšega kolesa z motorjem znamke Puch, rdeče barve. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenega so pridržali do privedbe k preiskovalnemu sodniku. V Radencih je neznanec iz osebnega avtomobila ukradel avstrijske registrske tablice z oznako W84021A. Radgonski policisti so obravnavali še goljufijo. V Cankovi sta bili v stanovanjski hiši zaloteni dve romkinji. V hišo sta vstopili v času odsotnosti lastnikov s pomočjo ključa, katerega sta našli skritega pred vrati. Po prvih ugotovitvah iz hiše nista ničesar odnesli. 

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.07.2016 ob 9:18 Vrabec gost

      Ka je to za blesavoga naslova? Zakoj je vazno, ka sta romkinje? Ka dvej bejlivi zenski pa sta se nikdar nic nej vkradnole? Ci bi beli odrasel moski vlomo v bauto, bi napisali Belec oropal trgovino?

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2016 ob 20:36 miličar gost

      Kaj te moti?! Dobro, da se napiše, kdo je bil! Saj nekatere temnejše gredo samo zato okrog, če bi se kje pokazala kakšna priložnost, kot se je sedaj. Srečo imata, da živita v demokratični samostojni Sloveniji. Nekoč so miličniki znali s takimi. Takrat ci..ni še dihati niso upali, ko se je pokazal miličnik. Miličniki so bili zakon !!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.07.2016 ob 8:54 gost

      Miličar dvakrat zemi sapo pa premisli. Ja mogoce kera temna isce priloznosti, ampak brez skrbi, tudi kera bejla. Ka ge pravin, je, ka se pri bejli ne bi izpostavlala etnicna pripadnost.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.07.2016 ob 10:55 rom gost

      cigan je čaren, kak vrag ! prste jim odsekati ! te pa za minč gor obesiti !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.07.2016 ob 11:00 vseved gost

      gnes tüdi mamo zakone, za srmačeke, za bejlo bando lopovsko jih nega, ka si samij takše napijšejo, ka jin pašu. Poglednite finančnoga monistra, spiše si zakon za dohodnino, pa se umakne v učiteljske vode, kjer prišpara letno do 2000 eur. Tak se dela. Pred tem si pa izplača evrčke za pripravljenost!!!!. Jebemti demokracijo!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.