https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Pričetek 46. folklornega festivala v Beltincih

22.07.2016 ob 7:00  

Včeraj ob 19. uri se je na grajskem dvorišču v Beltincih odvijala otvoritva slovesnost ob pričetku že 46. Mednarodnega folklornega festivala v Beltincih in 20. praznika občine Beltinci.

Ob tej priložnosti so odprli razstavo publikacij in člankov Jožefa Baše Miroslava in Števana Küharja v sodelovanju s PIŠK Murska Sobota v novem grofičinem salonu v gradu. Na grajskem dvorišču pa so tudi predstavili restavrirano sončno uro, vse skupaj pa je posremil nastop tamburaške skupine KUD Beltinci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2016 ob 14:19 beltinčar gost

      Bac pa nešterni bogme nindri ne svalijo ka ne bi bilij poleg .Zdaj do pa uživali tisti ki so cejli život pri forklori in se mastijo vsa lejta in nišče drüjgi nemre kcoj kak eni pa isti

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2016 ob 15:02 belt. gost

      Bac je likovni umetnik. Prejšnja lejta je pljuval po Beltincih, sedaj pa ko je dobil brco v M. Soboti od njegove dr..takozvane. pa se zupet doma prilizuje starim belt. vseznancem in velikim umetnikom.Ja tukaj drugi res ne morejo zraven !

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.07.2016 ob 20:14 srmak, nihče mi nikaj ne da gost

      tou ži moremo znati -uvjek jedni te isti, zakon Prekmurja, drügi pa samo od daleč opazujmo, pa gejmu nogite

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2016 ob 22:15 gajdaš gost

      Bac je znan zastavo noša ali kapelnik beltinskin forkloristom .Z Sobote se vlači v Beltince ka se na jej pa tak dale kak vsi ostali ka se vsa lejta šlepajo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.07.2016 ob 17:46 blt gost

      Kak te ne vpeljejo v program romsko beltinsko društvo saj pa občina in država lepo skrbi za njih ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.