https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Poletje v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 24.07.2016 ob 7:00  

V Moravskih Toplicah že vse od junija poteka bogato poletno dogajanje, ki je namenjeno tako gostom hotela kot ostalim obiskovalcem. V sklopu poletnih večerov v Moravskih Toplicah potekata poletna turistična tržnica in nastopi mladih glasbenikov in talentov. Zadnje dni julija pa bodo pestremu dogajanju dodali še etno večere.

V želji ustvarjati čim bolj pestro poletno dogajanja in aktivno preživljanje poletnih večerov so se vsi trije partnerji – Občina Moravske Toplice, Terme 3000-Moravske Toplice in TIC Moravske Toplice-dogovorili za novo prizorišče večernega dogajanja. Tako se bo čez poletje na zelenici pred hoteli Term 3000 od četrtka do sobote zvrstil različen program ob tradicionalni turistični tržnici. Na slednji se od četrtka do nedelje predstavljajo ponudniki lokalne ponudbe, domače in umetnostne obrti iz Pomurja. Ob sobotah pa se obiskovalcem predstavljajo mladi še neuveljavljeni večinoma pomurski glasbeni izvajalci. To soboto se je izmed mladih izvajalcev predstavila italijanska folklorna skupina Danzerini Udinesi, ki je navdušila vse obiskovalce in obiskovalke. Od 28.7. dalje pa bodo v Moravskih Toplicah ob četrtkih organizirali tudi Etno večere z nastopi folklornih skupin iz lokalnega okolja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2016 ob 12:20 gost

      stojnice, lastna hvala - cena mala oziroma cene velike, promet majhen

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.