https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz skupnega prostora v bloku ukradli stole

 

Preteklo soboto so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Poleg tega so obravnavali še dve kaznivi dejanji, enajst kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, požar in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino stolov iz skupnega prostora v bloku in poškodovanje materiala, ki je bil pripravljen za gradnjo hiše.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in šestkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki kljub intervenciji policistov ni prenehal s kršitvijo v gostinskem lokalu, je bil pridržan na policijski postaji v Murski Soboti.

V Turjancih je prišlo do manjšega požara na balirki. Požar so pogasili domači gasilci.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.