https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurje ta hip išče sodnega zapisnikarja, tajnika na občini in zobozdravstvenega asistenta

27.07.2016 ob 8:00  

V Pomurju lahko trenutno izbirate med nekaj več kot 60 razpoložljivimi delovnimi mesti, ki so objavljena na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje. Za vas smo naredili izbor zanimivejših.


Okrožno sodišče v Murski Soboti išče sodnega zapisnikarja V-I. Opravljal bo delo za polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje enega leta. Prijave so možno do 30. julija.

Občina Lendava išče tajnika. Delal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje 60 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 8. septembra.

Osnovna šola Stročja vas išče učitelja nemščine. Opravljal bo delo za skrajšani delovnik, in sicer 6 ur na teden, pogodba pa bo veljala do 31. 8. 2017. Prijave so možne še danes.

Kmetija Cigüt iz Noršincev išče upravljalca kmetijske mehanizacije. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje treh mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 20. avgusta.

Zdravstveni dom Ljutomer zaposli zobozdravstvenega asistenta. Opravljal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave so možne le še danes.

Poleg navedenih del pa trenutno iščejo tudi elektrikarje, varilce, natakarje, voznike, mizarje, monterje, prodajalce in druge kadre. Podrobnosti o vseh delih najdete TUKAJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2016 ob 14:10 gost

      na zavodu ne rabite zapisnikarja, rad bi prišla, kaj si malo spočila

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2016 ob 12:06 obeliks gost

      sem brezposeln, nega dela, ka nevejn naprafti, san ži na zavodi 7 lejt, nejsan šče napunu 50, ka čakate, gda mi najdete delu - sposobnjakoviči na tün področji, lejku ženskan tüdi farban nogite na zavodi, samo tou bun delu zašenki. Pokličite me, včasik prletijn!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.