https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nedeljsko neurje povzročalo težave v okolici G. Radgone in Radencev

01.08.2016 ob 9:00  

To poletje nam v Pomurju res neurja ne prizanašajo. Vsako neurje prinese vsaj nekaj nevšečnosti v katerem delu naše regije. Tako je včeraj zvečer neurje povzročilo težave v okolici Gornje Radgone in v okolici Radencev.

Ob 21.12 je v Zbigovcih, občina Gornja Radgona, prišlo do neurja z močnim vetrom. Veter je odkril približno 5 kvadratnih metrov strehe stanovanjske hiše. Streho so pokrili gasilci iz PGD Zbigovci. Ob 20.12 je v Črešnjevcih, občina Gornja Radgona, veter delno razkril strehi stanovanjske hiše in gospodarskega poslopja. Približno 20 kvadratnih metrov strehe so nazaj pokrili gasilci PGD Zbigovci. Ob 19.43 je na območju Radencev ostalo brez električne energije 891 odjemalcev. Napako je odpravila služba Elektro Maribora ob 21.35.

Foto: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.