https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Otroški festival v Parku I. slovenskega tabora v Ljutomeru

01.08.2016 ob 14:00  

Drugi dan 60. praznika Občine Ljutomer je bil namenjen njihovim najmlajšim občanom. In njihovi najmlajši so tega dne res prišli na svoj račun z otroškim festivalom z Alenko Kolman, z rajanjem, predstavo, poslikavo obraza in še čem.

Popoldan so številni preživeli v Parku I. slovenskega tabora v Ljutomeru, kjer so kar pet ur lahko uživali na otroškem festivalu z Alenko Kolman. Ogledali so si predstavo Magic Berty, rajali ob glasi, obiskala jih je Pujsa Pepa, poleg številnih igralnih delavnic pa so animatorke poskrbele tudi za poslikavo otroških obrazov. Otroci so zares uživali, za kar gre zahvala Alenki Kolman in njeni ekipi, pravi županja občine Ljutomer mag. Olga Karba.

Foto: FB Olga Karba

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2016 ob 13:18 cvetka gost

      bilo je lepo in nepozabno, hvala draga županija magistra olga karba

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2016 ob 20:12 nina gost

      Domu si jo pelaj pa si jo v rit porini. Tak kak če bi una soma organizerala pa svoje peneze dola.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2016 ob 14:08 teja gost

      Že to, ka ima županja glavne stvari na svoji FB strani kaže na to kot bi bile stvari njene in ne občinske. Promovira sebe in ne občino. Tak, da dobiš občutek, kot bi ona sama to vse delala s svojim denarjem. Še Cvetka tebi in ostalim, ki hvalite županjo. Danes so šli otroci iz UE Ljutomer v Baško. Glavni organizator je DPM Murska Sobota. V vseh UE omajo organizatorja, ki na lokalnem nivoju skrbi za vse potrebno okrog prijav in organizacije. V Ljutomeru je to delo več let zelo uspešno opravljal ŠIM. Županja je letos ŠIM ukinila in zadeva je bila prepuščena na milost in nemilost. Na srečo so se našli dobri ljudje, ki so zadeve vzeli v svoje roke in zadevo peljali naprej. Vsa leta so otroci s seboj vzeli določene športne in vodne rekvizite, ki so jih imeli za ta namen spravljene v prostorih ŠIM. Ker je županja razturila ŠIM so letos ti rekviziti za otroke ostali zaklenjeni v zgradbi, kjer je bil ŠIM. Voditelji skupin so tako sami zbrali določene rezkvizite, ki so jih s seboj prinesli od doma. Hvala jim! Toliko o tem, kakšen odnos ima županja do otrok. Sploh jo ni zanimalo, če bo kdo letos na območju Ljutomera prevzel organizacijo. Še manj, da bi dala stvari, ki so jih otroci že imeli vsa leta in so sedaj v ŠIM zaklenjeni.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.08.2016 ob 8:24 nina gost

      Njej je za ŠIM in otroke, kot za lanski sneg. Tudi LTO je razturila in nikome nič.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.08.2016 ob 10:51 mhm... gost

      Kak to, da letos ni taborskega teka? Aja, ni ŠIm-a

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.