https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nesreča v Satahovcih: motoristka za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla

04.08.2016 ob 11:09  

Operativno komunikacijski  center  PU M. Sobota je bil danes, 4.8.2016 ob 8.18  uri  obveščen, da se je pri pokopališču v Satahovcih zgodila prometna nesreča med osebnim avtomobilom in motoristom.

 

Z  ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da se je 56-letna voznica  osebnega  avtomobila peljala iz smeri naselja Satahovci v smeri M. Sobote.  V  križišču  za  Krog,  pri satahovskem pokopališču je zapeljala v križišče  naravnost  čez  prednostno  cesto  in  izsilila prednost 23-letni voznici  motornega  kolesa,  ki je z motornim kolesom trčila v prednja leva vrata  osebnega  avtomobila. Poškodovana voznica motornega kolesa je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico M. Sobota.

Ob  9.41  uri  so  bili policisti  s  strani  Splošne  bolnišnice  M. Sobota obveščeni, da je udeleženka prometne nesreče umrla.

Ogled  kraja prometne nesreče sta na kraju prevzela preiskovalna sodnica in državni tožilec. Pokojna  udeleženka  je  letošnja  peta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija