https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Skrito dvorišče uživalo v jazzovskih ritmih

Murska Sobota, 07.08.2016 ob 10:00  

Skrito dvorišče je navdušil mladi multiinstrumentalist, skladatelj in pisec besedil Jan Čizmazija, ki je navdušil z jazzoskimi ritmi zbrano občinstvo v Skritem dvorišču.

Gre za projekt mladega multiinstrumentalista, skladatelja in pisca besedil, ki se je na slovenski glasbeni zemljevid vpisal kot nagrajenec tekmovanja Jazzon Live 2015 za najboljšo slovensko jazzovsko kompozicijo in kot avtor otvoritvene skladbe kompilacije najvidnejših ustvarjalcev jazza na Slovenskem – Jazz Slovenia 2015 (SIGIC).

S projektom predstavlja svoj prvenec Foreverland z instrumentalnimi in vokalno-instrumentalnimi skladbami, ki so bile napisane v zadnjih dveh letih. K sodelovanju je povabil nekaj najbolj perspektivnih in tudi že uveljavljenih slovenskih glasbenikov mlajše generacije.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2016 ob 13:16 občan gost

      Še ne de konec tomi cirkusi ?Mij v bližini nimamo nikakor več miru .

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2016 ob 13:32 gost

      Dokič je pa toga nej bilou si pa štenkaro, kak se v Soboti nika ne dogaja. Živiš v centri varaša in na tou moreš računati. Btw, koncert je bil odličen.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2016 ob 20:04 gost

        13:32...... Saj tisti ka so gluhi in smečeni njim je vse super res .Eni smo prej v centri živeli kak so to norijo spravili na dvorišče .

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2016 ob 22:33 gost

      Ti si pa tak fajn. :)

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2016 ob 12:48 gost

      Če je nešče fajn ali nej, se da razbrati po zapisanem. Če je pa nešče grdi ali nej, se pa žal ne da. Tak ka malo razmisli. :)

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.