https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za zaključek praznovanja občine Ljutomer stand up nastop Tadeja Toša

09.08.2016 ob 9:00  

Občina Ljutomer je v minulih devetih dneh s številnimi prireditvami obeležila 60. praznik. Zvrstilo se je več kot 40 prireditev, praznovanje pa so sklenili s stand up nastopom priznanega slovenskega komika, voditelja in igralca Tadeja Toša.

V dveh urah svojega nastopa na letnem kopališču v Ljutomeru je občane in občanke občine Ljutomer priljubljeni Ptujčan nasmejal do solz in jim dal novih moči za dneve, ki prihajajo.

Ob koncu letošnjega občinskega praznika se je na svoji Facebook strani županja občine Ljutomer mag. Olga Karba zahvalila vsem, ki so kakorkoli pomagali pod streho spraviti vse planirane prireditve. In dodala, da so poskrbeli za pester program, ki je privabil veliko število obiskovalcev. Potrditev za to, da so izbrali primerne in kvalitetne prireditve za vse generacije pa so številne pohvale dogajanju v ljutomerski občini iz strani obiskovalcev.

Foto: FB Olga Karba

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2016 ob 16:12 oratorij gost

      Se kdo spomni kakšno vlogo je v tej zgodbi imel odprtosrčni KPK Panić? https://www.dnevnik.si/1042748265/slovenija/odvetniska-zbornica-kaznovala-planinsca-

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2016 ob 10:09 mačok gost

      FB olga Karba pa ka ona zdaj po noven lotmerški medij? kdo pa ploča fotografa? jebote zej ste mi še toša vničili s toto objavo, pardon jo je vničila. Vupan ka mine že toti dve leti ka de se popucala malo občina s totimi fotografi na čeli!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2016 ob 11:57 Podgana gost

        To so Šoštariči, sta že dvo gore , pločati je treba pa še boš ti priša mačok

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2016 ob 12:18 olgostan gost

      Kak roke v žepe od jajnke tišči. Ka si ti j nor. Ji nišče nemre povedati, kak se drži pa stoji. Roke je skrila ka je ne znola kon z jime. Nrodno ji je bilo. Nekaj je skrivala. Ona ma itak sploh pomalen nekaj za bregon. Jena drža jo sploh izdaja. Nič pristnega nega na joj!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2016 ob 11:33 Ejna gost

      Ja bogi se, ka ji nede ka vun skocilo :))))), pejnezi?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2016 ob 13:36 Stane gost

      Ka direktor KSP-ja ma zdaj opet ze 2 ljubici kcoj??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.