https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dopustovali so v Istrskih Termah in v Novemgradu

09.08.2016 ob 13:00  

Že vrsto let tradicionalno Turistična agencija Dejana Dvoršaka iz Lomanoš omogoča in organizira nepozabni dopust, na katerem popelje svoje potnike-dopustnike v brezskrbne počitniške dni. Tudi letos so v prvem tednu v mesecu avgustu pripravili in jih popeljali na nepozabne počitniške dni v Istrske Terme in na Jadransko morje v  mesto Novigrad na Hrvaškem.

Prav gotovo gre za poceni, brezskrben, vsebinsko bogat, ter družaben poletni oddih, kjer so še tako vroči dnevi prekratki za vsa doživetja. Udeleženci tega počitniškega tedna, predvsem je šlo za Radgončane in nekaj tudi iz širšega Pomurja, so predvsem bili zadovoljni z družabnostjo, veseljem, gostoljubnostjo, ter dobro hrano, ki jih je spremljala te dni. Dobre volje, sproščenega vzdušja in smeha zagotovo ni zmanjkalo, posebno še ne ob večerih, za katere sta poskrbeli s družabnimi, ter šaljivimi  igrami Silva in Ida. Harmonikar pa je poskrbel , da so marsikoga zasrbele pete in je zaplesal. 

Da pa dan ne bi bil enak dnevu in da ne bi bilo preveč poležavanja in kopanja v morju in v bazenih v termah, je bil organiziran tudi izlet v staro zgodovinsko Istrsko mesto Motovun, ki leži ne daleč od Istrskih Term. Mesto Motovun se je razvilo na mestu iz prazgodovinske utrdbe v 10. in 11. stoletju, ko so kraju gospodovali poreški škofje in patriarhi iz Ogleja. Ob vrnitvi so si udeleženci ogledali tudi obmorske kraje, od Umaga pa vse do mejnega prehoda Sečovlje, ter ob Slovenski obali od Portoroža do Kopra.

Zadovoljstvo in lepi spomini tega poletnega oddiha so zagotovo največ vredni, kar je vsak posameznik odnesel ter dodal v svoj mozaik življenja. Na T.A. Dejana Dvoršaka iz Lomanoš pa obljubljajo, da tudi v prihodnje ne bodo razočarali svojih potnikov, ter jim bodo tudi v bodoče ponudili vedno kaj novega in zanimivega.

Foto in tekst: Marjan Slavič

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.