https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Rebeka Dremelj v Radencih na "vetrnici"

Radenci, 10.08.2016 ob 9:00  

Rebeka Dremelj pripravila zabavno in prijetno vzdušje za stanovalce DOSOR-ja.

»DOSOR-jeva vetrnica 2016« je letošnje poletje v Radencih niz zabavnih prireditev,ki bi naj bile festivalsko obarvane. V avgustu se je že prevesila v svojo drugo polovico. Bilo je to z nastopom »Štajerskih fakinov« na prvi avgustovski ponedeljek zvečer na poletnem odru DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Drugi avgustovski ponedeljek, 8.8. po 18. 30, pa je nastopila slovenska pevka zabavne glasbe, ki je leta 2001 bila tudi miss Slovenije, Rebeka Dremelj.

V enournem koncertu, kjer je k sodelovanju s ploskanjem pritegnila številno občinstvo (stanovalke in stanovalci doma, njihovi svojci ter precejšnje število občank in občanov Radenec), je zapela številne svoje uspešnice s svojih dosedanjih šestih albumov: Prvi korak (2001), To sem jaz (2003), Pojdi z menoj (2006), Nepremagljiva (2009), Differo (2010) in Best of me (2014). Na pisno željo stanovalke DOSOR-ja Jožice (le-ta ji je poslala pismo) je zapela tudi eno izmed pesmi prekmurskega pisca in pesnika Ferija Lainščka.

Ob zaključni zahvali za sodelovanje na »DOSOR-jevi vetrnici 2016« je Rebeka Dremelj prejela vetrnico, ki jo izdeluje za vsakega izmed nastopajočih na DOSOR-jevem poletnem odru kar stanovalec doma Maksimiljan Korošec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2016 ob 19:54 Stewen gost

      SPET IN SPET DESUR! IN TO Z NOSEČO REBEKO! KAJ PA OSTALI DOMOVI?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2016 ob 7:12 kgb gost

      Pogrešal sem g.Slaveka.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2016 ob 12:21 gost

      Spoštovani gospod Stewen, Dosor se pač na tak način promovira, cene ima temu primerne. Tudi v preostalih domovih se dogajajo taki in drugačni dogodki, ki so dobro obiskani, čeprav pridejo gostje nastopat samo za kavo in košček peciva. Vendar vsega res ne dajemo v medije. Nastopajo pevci, ljudski godci, plesalci, gledališčniki, tudi zaposleni imamo svoj zborček in občasno gledališko skupino, da se lahko predstavimo. Če v delo vpleteš ljubezen in pripadnost, je lahko predstava več vredna, kot od najboljšega slovenskega estradnika. Pridite nas obiskat, domnevam, da ste doma nekje v bližini Lendave. Pa lep pozdrav! :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2016 ob 17:53 Stewen gost

        SE STRINJAM - Z vsem, kar je zapisal zgoraj neimenovani gost, se strinjam. Torej: marsikaj se dogaja tudi v drugih pomurskih domovih starejših, kar gre seveda pohvaliti vsepovprek, "problem" pa je, ker to ne pride v medije, zato mnogi ne vemo za take prireditve, ki naj bi se jih udeleževali ne le svojci. V prihodnje si želim(o) več informacij o delu in življenju v domovih, v katerih bomo prej ko slej vsi pristali, saj lastni otroci - žal - nimajo ne veselja ne časa skrbeti za nego lastnih staršev, rajši plačajo. Pa tudi obiskat jih pridejo bolj redko. Vsa čast seveda - izjemam.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.