https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gostilna Rajh in Gostilna Tramšek med Top gostilnami 2016 Štajerske in Prekmurja

12.08.2016 ob 9:00  

Planet Siol je objavil seznam Top gostilne 2016 – Štajerska in Prekmurje, na katerem se na drugem mestu nahajata Gostilna Rajh iz Bakovec in Gostilna Tramšek iz Žerovincev.

Planet Siol si je ob obisku Gostilne Rajh v Bakovcih zastavil vprašanje: »Smo imeli srečo ali je vedno tako dobro?« In dodal, da je njihov zadnji obisk pri menda nekdaj Kučanovi najljubši gostilni bil pravo doživetje. Povsem običajno nedeljsko kosilo na terasi se je spremenilo v prijazno kulinarično lekcijo lokalnih sestavin, brez pretiranega poustvarjanja in s solidno vinsko karto vseslovenskih in lokalnih vin.

Foto: rajh.si

Prav tako navdušeni so bili nad Gostilno Tramšek v Prlekiji, za katero so napisali, da je premalo znana in obljudena lokacija pod Jeruzalemom, na cesti med Ljutomerom in Ormožem, spomladi spet udarila po njihovem omizju. Navdušila jih je degustacija, ki je niso sposobni pripraviti nikjer drugje, s pravo serijo pripadajočih lokalnih vin, da o najboljšem natakarju pri nas ne govorimo.

Foto: vivi.si

Je pa njihova ocenjevalna komisija pri izbiri imela dokaj oteženo delo, saj se na območju Štajerske in Prekmurja nahaja več kot deseterica zelo solidnih restavracij in gostiln, so še dodali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2016 ob 9:31 Stewen gost

      SPET KUČANOVA GOSTILNA - Podpisani Stewen, nekdanji gostinec, nimam nič proti nekdanjemu gostincu Naciju, ne morem pa verjeti, da je "njegova" gostilna še vedno naj.... Če je moj dvom neupravičen, potem se vnaprej opravičujem. Ker več ljudi ve več kot eden, prosim bralce za pomoč! Vprašanje: Katera pomurska gostilna je po vašem mnenju dejansko naj... gostilna?

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2016 ob 9:56 gost

      To pa je neka referenca. Najljubša Kučanova gostilna, mogoče bo kdo premislil... A slike so tudi na stenah?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2016 ob 10:07 gost gost

      Rajhova oštarija je bila dobra samo dokeč je Mura laufala in to samo na murino naročilnico.V Pomurji je puno dosta bokših gostiln kak je Rah ali pa Rotunda, tisti hempeši so odli samo v te dve oštariji za druge pa ne vejo.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2016 ob 10:49 poznavalec gost

      Eh daj zgornji ne motaj neumnosti. To sta definitivno 2 najboljši gostilni v Prekmurju.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.08.2016 ob 22:19 gost gost

      poznavalec ne hvali svojga konja,pardon osla.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.08.2016 ob 17:12 . gost

      Seveda Rajh ker on MORA biti tak je to naštimano .Bog ne daj da ne bi bil Rajh najboljši

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.09.2016 ob 0:04 gost

      gost.tin. če je nekdo dober mu čestitajmo ne pa da negativno komentiramo,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.