http://www.gtz.si/
http://www.ac-andrejek.si/
https://www.saubermacher-komunala.si/
http://www.m-energetika.si/
https://www.facebook.com/SR%C5%A0A-parketarstvo-in-trgovina-482767995154662/
https://www.pomurec.com/vsebina/50328/Za_praznike_se_zahvalite_na_Pomurec_com
https://www.puconci.si/
http://www.tisina.si/
http://www.kit-zizki.com/
http://avtorajh.eu/
https://www.gornji-petrovci.si/obcina/
https://www.facebook.com/Cvetli%C4%8Darna-Andreja-380603335338336/
http://www.center-maximus.si/si/

KRONIKA

V prometni nesreči umrl 22-letnik

12.08.2016 ob 12:00  

Tragična nesreča se je zgodila v križišču naselja Motovilci.

Operativno komunikacijski center PU M. Sobota je bil danes, 12.8.2016 ob 6.35 uri obveščen, da se je v križišču v naselju Motovilci zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih avtomobilov.

Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da sta se 20-letni voznik in sopotnik osebnega avtomobila peljala iz smeri naselja Dolnji Slaveči v smeri naselja Motovilci. Zaradi neupoštevanja prometnega znaka Ustavi je voznik osebnega avtomobila zapeljal v križišče v trenutku, ko se je iz njegove desne strani iz smeri naselja Večeslavci pravilno pripeljala voznica osebnega avtomobila, ki je trčila v desni del osebnega avtomobila. Po trčenju je obe vozili odbilo na travnik, vozilo povzročitelja se je pri tem enkrat prevrnilo. Zaradi posledic prometne nesreče je na kraju umrl 22-letni sopotnik.

Oba voznika osebnih avtomobilov sta bila telesno poškodovana in z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico M. Sobota.Ogled kraja prometne nesreče sta na kraju prevzela preiskovalni sodnik in državni tožilec. Pokojni udeleženec prometne nesreče je letošnja šesta žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija