https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jenamena zaključek z otroško predstavo in podelitvijo nagrad

Črenšovci, 21.08.2016 ob 5:30  

Včeraj se je zaključil še zadnji dan Jenamena festa 2016.

Po športnem sobotnem dogajanju so na Jenamena koulaj predstavili domačo kulinarko, Gledališče KU-KUC pa je za najmlajše pripravilo zaključni program s predstavo Mineštralala.

Po predstavi so najboljšim ekipam in posameznikom popoldanskih aktivnosti podelili nagrade, priznanja in unikatne prehodne pokale. Podarili pa so tudi Jenamena biciklin in Jenamena skiro za otroke.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2016 ob 16:56 Stewen gost

      JENAMENA,ZAKLJUČEK - Ker je poročilo o Modrijanih onemogočeno komentirati, si dovoljujem na tem mestu zapisati, da Modrijani še zdaleč niso pritegnili neskončne množice.Pač: šotor je bil majhen, zato optična prevara o množici....

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2016 ob 18:38 gost

      pa modrijani su nej ansambel za nikogar, bole su skoru kak kakši klovni. Bilo je nekaj družin z celo rodbino(30)članov, drugače pa to ne zanima nikogar, pa kelnari, pa mužikaši iz Pomurja. Tak ka v osnovi -nula.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2016 ob 18:57 gost

      na vsej štiraj dnivaj nej bilou nepregledne množice, to so bili eni in isti, ki so koristili kolektivne dopuste, ka su inan nej mogli. Koliko je "nepregledna" množica? Nej napamet, ena družina je bila vse dni tam z 11 člani -pokolenje, torej je kar 44 ljudi bilo v tej nepregledni množici. Vidite, ka muzika ni zanimala niti (črno raso)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2016 ob 17:15 Stewen gost

      JENAMENA: KOMENTARJE BRIŠEJO -- Nekaterih dogodkov na Jenamena, ki si jih je ogledala nepregledna (?) množica ljudi, ni bilo mogoče komentirati, zdaj pa je uredništvo zbrisalo še dovoljene koentarje. Očitno posegel vmes Horvat. Ostajam brez komentarja.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2016 ob 22:42 gost

      Tako je Stewen, Horvata boli, da je niko i ništa, prisvaja si pa zasluge prethodnih poslancev, človek neolikan, DA GA NI SRAM?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2016 ob 23:20 gost

      Stewen, pa kak si tij čeden. Saka ti čast! Da prijdeš v parlament?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.08.2016 ob 9:48 Stewen gost

      STEWEN V PARLAMENTU - Hvala zgornjemu gostu za pohvalo. Za v parlament pa nisem, ker sem slab govornik. Tam je treba "nakladat". Bolj bi bil primeren za vlado, in še to le za takrat, ko ima dopisne seje. Pisanje pa mi očitno gre.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.08.2016 ob 19:20 gost

      kakorkoli, Stewen je redki komentator, ki vidi določene situacije v nulo. Podpiram ga v 90% komentarjev, na žalost pa ne ve, kdo sem, ker nimam vzdevka. Tako naprej gospod Steww, te podpiram še dalje, saj si širokoglednik. Res moraš biti butast, da si v parlamentu, dostojanstvo človeka je večvredno od proklete plače, nezaslužene, kot jo dobivajo ti šalabajzerji, zato smo v riti. Posebej, če si samohvalnež, kot ta Horvat, kaj je vraga storil za Prekmurje?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2016 ob 20:54 gostt gost

        dosta , če bi ostal kar je bil bi bil na socialni podpori , ve se od kod je prišel in kakšni so njegovi rezultati tam !

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.