https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Mark Tivadar predstavil novo skladbo Vroče

23.08.2016 ob 7:05  

Mladi muzikant Mark Tivadar iz Malih Bakovec je posnel in pred dnevi predstavil svojo novo skladbo z naslovom »Vroče«. Sam je avtor besedila, aranžma in posnetek pa so mu izdelali v Studiu Tomiton v Kidričevem.


Poleg pred dnevi predstavljene skladbe je Mark julija obelodanil narečno skladbo »Rejdno me je fino«, največ uspeha pa vsekakor »žanje« s pesmijo »Veselica«, ki jo je objavil sredi februarja letos. Naj spomnimo, da je na tekmovanju »Polka majolka« v Podčetrtku Mark osvojil tretje mesto.

Marka so poslušalci v preteklih tednih lahko slišali po številnih prireditvah in v gostiščih po Pomurju in širši okolici, letošnji silvestrski večer pa bo znova nastopil v Švici. Tam je namreč uspešno nastopil konec lanskega ter v začetku letošnjega leta.

Mladi glasbenik rad nastopi tudi v domovih za starejše. V radenskem DOSOR-ju je tako uspešno nastopil že nekajkrat. To se je zgodilo tudi v četrtek, 18. avgusta zvečer, kjer je premierno predstavil najnovejšo skladbo »Vroče«.

Enkrat mesečno, običajno je to na tretji četrtek, pripravijo v Domu starejših občanov Radenci tradicionalni seniorski večer. Gre za druženje ob glasbi, petju, plesu ter pripovedovanju zgodb in šal. Za dobro organizacijo skrbita voditeljici teh srečanj, Marija Erveš kot DOSOR-jeva prostovoljka in Tatjana Geč iz DOSOR-ja. Seveda pa poskrbita še za izvajalca oziroma izvajalce glasbe.

Kar tri ure, od 18. do 21. ure, je Mark skrbel za prijetno glasbeno vzdušje starejših. Ob zvokih njegovih klaviatur in zapetih pesmih je nekaj parov obiskovalcev tudi zaplesalo, nekateri so pritegnili s petjem, tisti, ki jim ni do vrtneja na plesišču, pa so njegov nastop pozdravili le z bučnim aplavzom.

Skladba Vroče:

Avtor: Lipe Juhart

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.