https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kolesar po padcu pod traktor podlegel poškodbam

27.08.2016 ob 12:53  

60-letni kolesar je že sedma letošnja žrtev na pomurskih cestah.


Dne ob 08.20 uri je v Lipovcih pri silosih na traktorski oz. kolesarski stezi, ob regionalni cesti Murska Sobota - Beltinci, prišlo do prometne nesreče IV. kategorije med 32 letnim voznikom traktorja s priklopnikom in kolesarjem v trenutku, ko je voznik traktorja prehiteval kolesarja. Kolesar svoje vožnje ni prilagodil svojim sposobnostim, tako da bi lahko ves čas vožnje obvladoval svoje vozilo, zaradi česar je izgubil oblast nad kolesom in padel pod priklopno vozilo traktorja.

60-letni kolesar je na kraju nesreče hudim poškodbam podlegel. To je sedma žrtev na pomurskih cestah v letu 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. ffran
      27.08.2016 ob 20:39 ffran

      Zapisali ste kot dejstvo " Kolesar svoje vožnje ni prilagodil svojim sposobnostim" , kako veste ? Zapišite še odgovor - Ali vozišče omogoča normalno prehitevanje udeležencev , ki sta takrat bila na vozišču ?

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.