https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Rakičanu so se družili ljubitelji kebrov

Murska Sobota, 28.08.2016 ob 8:45  

Letošnji 23. Štrk tour je v Rakičan na mednarodno srečanje znova privabil številne ljubitelje legendarnih zračno hlajenih VW vozil – kebrov.

 

23. srečanje kebrov se je pričelo že v petek s prihodom udeležencev in zabavo s skupino Tropic. Včeraj pa so  se po budnici odpravili na krožnjo vožnjo, kateri so sledile igre, spremljevalni program, s kebri pa so se lahko popeljali tudi obiskovalci. Zvečer sta zbrane zabavali skupini Eklips ter Julie & The Diamonds.

VW Keeeber klub Murska Sobota vsako leto pripravlja mednarodna srečanja zračno hlajenih VW vozil že vse od leta 1994. Srečanja se vsako leto udeležijo številni ljubitelji teh vozil iz različnih evropskih držav, kot npr. Avstrije, Nemčije, Italije, Madžarske, Poljske in seveda Slovenije.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2016 ob 9:55 rđave gost

      številni?...pa samo enih par jih je.....daleč daleč je od toga da so bile tou prave žurke....zaj pa lokalna veselica s skupino tropic....ge so časi ten high...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2016 ob 18:22 nej slabo gost

      bilau je okaule 90 avtojof ka je nej slabo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.