https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Sočni vilici so tokrat prevladovali domači okusi

Murska Sobota, 03.09.2016 ob 10:00  

Včerajšnja Sočna vilica je bila v znamenju prekmurske kulinarike.

 

Na sedaj že uveljavljenem festivalu ulične kulinarike v Murski SOboti so obiskovalci lahko poskusili jedi Šunkarne Kodila, Eko-socialne kmetije Korenika, Hotela Diana, Gostilne Lovenjak in tokrat že drugič v tej sezoni Flying smoker.Za pivo je tokrat skrbela Pivovarna Kostanj, za vina pa  Vina Gjerkeš. Lep in sončen prvi petek v septembru je znova privabil številne obiskovalce.  

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2016 ob 13:29 dr. öetker gost

      či vas Boug dal, začnite ži nikaj ridnuga küjati, nej nikše gulonbiše

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2016 ob 14:01 žejlan gost

      Hrana in pijača sta vir zdravja. Hvala vsem pripravljalcem hrane in pijače.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2016 ob 16:07 gost

      Dragi moli !! Tole je za mene daleč od domačega in pristnega ! Vij organizatorji nimate POJMA o pristnosti in domačnosti, ker ste ešće vsi deca !

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2016 ob 16:11 dr. ÖETKER gost

      Čudno, ka eni so ali še bodo preživeli 93 lejt, pa sočne vilice nej bilou. Bila je dobra domača hrana, delalo se je takrat, ko je človek to hotel, ne kot danes, da te nijve priganjajo, kdaj stopiti na njih, ali trgatev, ki bo počasi že julija. Kot pravim, jedlo se je zdrava, domača hrana in pilo zdravo naravno domače vino. Danes se pije špirit, tak ka drugi dan smrdi iz želodca, kot če bi pojedel dihurja. Ali, ko vidiš, kaj ostane z ostankov grozdja, ko "razkladiš" prešo. Strupi enostavno v dveh dneh uničijo travo okoli teh ostankov, trava izgori. In sedaj nek budala napiše, da je hrana in pijača vir zdravja, seronja- hrana in pijača sta vir ŽIVLJENJA, samo ne špricer z 14% alkohola, to so že likerji, potem pa žarko jesti, pa čik, nato pa rak, pa so krivi zdravniki, da ne vedo zdraviti.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.09.2016 ob 16:35 žajlan gost

      Bravo dr.ÖETKER ti boš naš zdravnik za vse zdravstvene tegobe. Mislim, da prekašaš gorskega zdravnika. Vsi k tebi prihitimo!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.09.2016 ob 20:16 gost

      pridite in boste našli, trkajte in vas bo zadela pamet brez špirita v telesu, jebi ga tak ji, pa lejku se edni poserjete v hlače, itak na leto imate kar nekakrat rumene spodnjice, če pripoznate ali ne! Kriv je pa seveda špirit, anšlog, pitaj boga, ka še vse. Nemre vijno vijno biti, če se 15x škropi grozdje, kama te v vražjo mater idu tej strupi?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.09.2016 ob 21:29 žajlan gost

      Dobro srati pomejni tudi dobro jesti še prle. Dober drek pa more biti pa za dobro jesti ka zrasti. In tako dalje vedno vse okrog sranja...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.09.2016 ob 21:30 gost

      ka, vij edni glidate anekdote, avstrijske risanke, tou je te isto, kak Esmeralda, kraljica src, pa vi niste normalni, te še pa idete na izlet v Avstrjo, ka se avstrijci z vas smijiju, točno, ka vijna gnes din nega, to je isto kak, paradajz, ka v enem mesecu zrasti, pordeči, pa pride do krožnika, mijslin ti naš tovarniški prekmurski paradajz

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.09.2016 ob 10:29 pomurc gost

      Sem že večkrat obiskal Vilico. Ideja je super, dobrodošla popestritev v centru mesta, jedi ki sem jih do zdaj jedel, so bile zelo okusne, cene nekaterih ponudnikov glede na velikost porcije, morda nekoliko pretirana. Pogrešam pa bolj raznovrstno izbiro ponudnikov iz širšega pomurskega prostora, v bistvu so vsak teden bolj ali manj isti ponudniki s kakim gostujočim ponudnikom. V končni fazi je super ideja, ki upam da jo bodo v naslednjih letih še bolj razvili.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.09.2016 ob 11:43 gost

      dobru, ka van v Soboti bar kaj skuhajo, ka od gladi ne vesnete, manjaki edni

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.