https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Predanovcih poteka 8. Eurohockey youth festival Sašo Fajs

Predanovci, 3.9.2016  

Športni klub Triglav Predanovci je prvi vikend v septembru pripravil 8. Eurohockey youth festival Sašo Fajs. Festival bo potekal dva dni, to soboto in nedeljo.

Letos se je na 8. Eurohockey youth festival Sašo Fajs prijavilo 10 klubov iz 6 držav: Avstrija, Bolgarija, Madžarska, Slovaška, Srbija in Slovenija. Tekmovanje poteka v starostnih skupinah: U10, U13, U16, U19 in veterani. V starostni skupini U10 so prijavljene 4 ekipe, v starostni skupini U13 10 ekip, v starostni skupini U16 3 ekipe, v starostni skupini U19 5 ekip in pri veteranih so prijavljene 4 ekipe. Ob glasni podpori navijačev se je odvijal (in se še odvija) prvi dan tekmovanja. V nedeljo bo potekal drugi dan tekmovanja, ki se bo pričel ob 8.30 zjutraj.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2016 ob 22:50 pancho villa gost

      Evo dragi moji to je NACIONALNI CENTER. Ge je kakšni komentar. Namesto ka bi bili ponosni vi se smegejte pa čakate ka se skup propadne. E pa dragi moji kak kaže se Lipovčari ne dajo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2016 ob 11:00 Pišta gost

      za predanovce je ta trava še dobra ali do tuj 150 jurjov vrgli v nouvo travo ? Me denok zanima

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.