https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Mačkovcih so se že enajstič predstavili gorički meštri

Mačkovci, 05.09.2016 ob 7:10  

V Mačkovcih je nedelja bila namenjena meštrom, saj je potekal 11. den meštrof z Goričkoga.

Gorički meštri so se s svojo rokodelsko dejavnostjo in izdelki predstavili na dvorišču domačije Marof v Mačkovcih. Prireditev je organiziralo Goričko drüjštvo za lepše vütro. V kulturnem programu so nastopile ljudske pevke KTD Moščanci in Folklorna skupina KTD Moščanci. Zbrane so pozdravili: predsednica Goričkega drüštva za lepše vütro Jožica Celec, predstavnica KTD Moščanci Marta Horvat  in predsednik TKŠD Pečarovci Jožef Rituper. Predstavnica Marofa pa je vsem obiskovalcem in obiskovalkam zaželela lepo počutje na Marofu.

Poleg tega je bila podeljena tudi nagrada za Naj ograček Goričkoga 2016. Dogajale so se družabne igre ekip vasi Mačkovci, tekmovanje za naj frečaša in naj frečarko 2016 in pohod do zdrave vode. Na voljo pa je bila tudi pokušina domačih dobrot domačije Marof v Mačkovcih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.