https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na prehodu za pešce oplazil otroka in odpeljal

08.09.2016 ob 6:06  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V dveh sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.

 

Okrog 16. ure je na prehodu za pešce v križišču Lendavske in Gregorčičeve ulice v Murski Soboti neznani voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot, črne barve, oplazil otroka in s kraja odpeljal. Voznika osebnega avtomobila in morebitne priče prometne nesreče prosimo, da pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na tel. št. 113.

S področja kriminalitete je bil v Moravskih Toplicah obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je iz notranjosti odnesel nekaj zlatnine. Na avtocestnem počivališču v Murski soboti je bila obravnavana tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila. Soboški policisti so obravnavali še goljufijo in poškodovanje tuje stvari, lendavski pa tatvino kolesa.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Radgonski policisti so pridržali kršitelja, kateri se kljub intervenciji ni hotel pomiriti.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali danes čez dan na pomurski avtocesti.   

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.