https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Feri Lainšček ustvaril prav posebne Pesmice za zimsko veselje

14.09.2016 ob 10:00  

Tudi poezija sledi naravi – ob daljših večerih in umirjeni naravi svojemu malčku privoščite pesmice, ki opevajo jesenske barve in zimsko idilo. Pesmice za zimsko veselje Ferija Lainščka so izšle v zbirki personaliziranih slikanic pri založbi Mali junaki. Poskrbite, da bo prav vaš otrok nastopal v knjigi.

Vsak letni čas ima svojo paleto barv in občutij. Feri Lainšček predstavlja nadaljevanje poletne poezije za otroke. Za založbo personaliziranih slikanic Mali junaki je spesnil najlepše otroške zimske pesmice, zbrane v slikanici Pesmice za zimsko veselje.

Kako naročite knjige Mali junaki:

1. Na www.malijunaki.si izberete najljubšo knjigo.
2. Določite spol, ime in videz glavnega junaka.
3. Napišete osebno posvetilo za malčka.
4. Počakate nekaj dni in knjiga bo pri vas.
5. Uživate ob branju skupaj z malčkom.

Pesniška slikanica z ilustracijami Alenke Vuk Trotovšek, ki navdušeno opeva jesensko in zimsko veselje, je na voljo tako za punčke kot za fantke, pri vsaki pa vi določite ime junaka ter izberete še barvo njegovih oči, obliko in barvo las, mu dodate pegice ali očala. Prav tako lahko v knjigo dodate osebno posvetilo.

Vsaka knjiga Mali junaki je unikatna – ima prirejeno naslovnico, osebno posvetilo, prirejene ilustracije in besedilo. Ob naročilu lahko izberemo ime glavnega junaka, določimo pričesko in barvo las ter mu celo narišemo pegice na lička in nadenemo očala. Vsaka slikanica ponuja različne kombinacije, zato si je vredno vzeti čas in pripraviti popolno darilo.

Zgodbe so avtorsko delo priznanih slovenskih piscev, med katerimi so Desa Muck, Feri Lainšček in Žiga X Gombač, zato je skrb za to, kakšno zgodbo bomo podarili otroku, povsem odveč. Izbirate lahko med osmimi naslovi za dečke in osmimi za deklice, zanimiva možnost pa so tudi Pustolovnik z različnimi igrami in ugankami ter različne sestavljanke, prav tako personalizirane.

Foto: malijunaki.si

Lainščkove Pesmice za zimsko veselje so jesensko-zimsko nadaljevanje prodajne uspešnice Pesmice za sončne dni. V najnovejši slikanici je deset pesmic o jeseni, štorklji, zimskih norčijah in uspavanka, poroča siol.net. Kljub personalizaciji vse pesmice ostanejo rimane in ritmične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.