https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Tudi v Ljutomeru kmalu na ogled predstava Mamma mia!

18.09.2016 ob 7:05  

Najuspešnejši muzikal vseh časov prvič prihaja v Ljutomer. Predstava Mamma Mia! bo v Ljutomeru v petek, 4.11.2016, ob 19:00 v športni dvorani ŠIC.

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Edinstvena priložnost, da Abbine svetovne uspešnice slišite v slovenskem jeziku: Mamma Mia!, Dancing Queen, Super Trouper, Chiquitita, Money, Money, Money, Thank you for the music, The Winner Takes It All in mnoge druge.

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja več kot 40-članska zasedba, v kateri nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Lea Bartha Pesek (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.

Foto: reporter.si

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70-ih in drugega iz 90-ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko. Predstava traja približno 3 ure z odmorom. Produkcija Prospot d.o.o. je posebej za to predstavo pripravila 10 % popust pri nakupu vstopnic v predprodaji, ekskluzivno na www.eventim.si in ŠIC Bar Caffe. Posebna predprodajna akcija traja do 25.09.2016, navaja prlekija on net.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.