https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Nič več dlačic? Bi si želeli biti »brez brige«? To je možno tudi v Murski Soboti!

17.09.2016 ob 9:00  

No+Vello Slovenija je del največje svetovne mreže specializiranih centrov za lepotne svetlobne terapije, ki je samo v nekaj letih postalo vodilno podjetje na področju fotoepilacije – trajne depilacije, nege obraza in telesa ter beljenja zob na svetovni ravni. Od aprila letos so tovrstne storitve na voljo tudi v Murski Soboti.

No+Vello se je po ustanovitvi leta 2007 v Španiji začel hitro širiti in v samo pol leta so odprli 150 centrov, zahvaljujoč širokemu sprejemu poslovnega koncepta in velikemu povpraševanju po lepotnih tretmajih.

Danes se lahko pohvalijo z več kot 1000 centri v 16 različnih državah. Deveti No+Vello center v Sloveniji smo aprila za Vas odprli tudi na Slomškovi ulici 51 v Murski Soboti. Poleg tega imamo centre še v Mariboru, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Celju in 2 v Ljubljani.

Kakšna je naša metoda?

Fotoepilacija temelji na načelu selektivne fototermolize, kar pomeni, da se svetloba, ki se aplicira na kožo, pretvori v toploto in selektivno uniči tvorbe celic za rast dlačic. Melanin v dlačici absorbira svetlobo in jo prenese do mešička, kjer s toploto uniči celice, ki hranijo dlačico. Z uničenjem teh celic dlačice počasi odmirajo in odpadajo.

Uporaba intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke, zato je možnost za pojav stranskih učinkov izredno majhna.

Trajno odstranjevanje dlačic je bilo zaradi visokih cen dolgo časa dostopno le finančno dobro stoječemu sloju družbe, zato je pojav No+Vello pomenil prelomnico na trgu trajnega odstranjevanja dlačic. Inovativna in privlačna unisex enotna tarifa 33 € na predel je revolucionirala trg trajne depilacije in ostalih svetlobnih terapij. 

In kakšne so prednosti odstranjevanja dlačic z IPL tehnologijo?

Depilacija z intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL) je danes manj boleča, bolj udobna in cenejša na dolgi rok v primerjavi z vsakodnevnimi metodami odstranjevanja dlačic (voskanje, britje, elektroliza,…). Prav tako ima številne prednosti, kot je regeneracija poškodovane kože, zmanjšanje vraščanja dlačic in luščenja kože, ki se pojavi zaradi uporabe voska ali britja. Tehnologija IPL ponuja neinvaziven način za odstranjevanje dlačic in dolgotrajne rezultate. Za razliko od fiksnih dolžin laserja, je z IPL-om možno izbrati vrsto spektra, da bi prilagodili valovno dolžino glede na barvo kože in dlačic in zagotovili učinkovito odstranjevanje dlačic glede na njihovo gostoto in debelino.

Koliko tretmajev je potrebnih?

Fotoepilacija z IPL tehnologijo predstavlja praktično neboleč tretma in v večini primerov se lahko odstrani 80 do 85% vseh dlačic. Dlačice, ki se po zaključeni terapiji (število tretmajev je odvisno od vsakega posameznika) ponovno pojavijo, rastejo počasneje in so veliko tanjše, tako da se lahko odstranijo z enim obiskom. Priporočajo se občasni tretmaji za vzdrževanje doseženega rezultata (enkrat do dvakrat na leto). Število tretmajev je odvisno od tipa kože, barve in debeline dlačic, predela telesa, spola in starosti stranke ter hormonskega statusa. Na začetku so potrebni tretmaji z enomesečnim zamikom, kasneje pa so potrebni daljši razmaki, saj bodo oslabljene dlačice potrebovale več časa, da zrastejo. Rezultati so vidni že po prvem obisku.

Odstranjevanje dlačic tudi poleti?

Sun&Safe tehnologija omogoča izvedbo tretmajev odstranjevanja dlačic na varen in učinkovit način tudi med poletjem na porjaveli koži, zato lahko začnete s tretmaji kadarkoli, kar pa z dermatološkimi laserji ali navadnimi IPL-aparati ni mogoče.

Pred vsakim tretmajem pa se je potrebno naročiti na BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA, kjer vam postopek fotoepilacije podrobneje razložimo in naredimo test na delu vaše kože.

Ste siti nečistoč na vaši koži?

V No+Vello centru Murska Sobota poskrbimo tudi za globinsko čiščenje in nego vaše kože, ki je prvi korak do popolne kože.

Oddajanje ultrazvočnih valov skozi kovinsko ploščico omogoča odstranitev odmrlih kožnih celic in vseh ostalih nečistoč s kože ter boljšo absorbcijo aktivnih sestavin No+Vello proizvodov, ki jih nanesemo naknadno. Glede na tip in potrebe vaše kože izberemo tip čiščenja. Po čiščenju je treba kožo negovati vsak dan, da obdržimo naravno ravnotežje in ohranjate dosežene rezultate.

No+vello vam nudi visoko kakovostno kozmetiko za vašo kožo in je razvil komplementarne proizvode za lažje doseganje rezultatov tretmajev in nežno ter zdravo kožo. Zdrava koža se namreč dosti bolje odziva na terapije, zato se priporoča uporaba No+Vello© kozmetičnih izdelkov ves čas trajanja terapij in po terapijah, ki so na voljo samo v No+Vello© centrih, tudi v Murski Soboti.


Za vse naše stranke, ki bodo v prihodnje koristile globinsko čiščenje kože smo pripravili posebno ugodnost – ob koriščenju 3 globinskih čiščenj kože 4. GRATIS! Ugodnost se lahko izkoristi do januarja 2017.

Bi radi pomladili vašo kožo?

Staranje kože je nepovraten proces, za katerega je značilen pojav gub in peg, tanjšanje in ohlapnost kože. Gostota kolagena se zmanjša, koža izgublja elastičnost in postaja občutljiva. Gre za vrsto sprememb, ki nastajajo na koži zaradi neizprosnega vpliva časa, hormonskih sprememb in izpostavljenosti soncu.

Fotopomlajevanje deluje na principu uporabe pulzov močne svetlobe, ki prodira v kožo, pri tem pa ne poškoduje površinskega sloja. Toplota se preko svetlobe prenaša na kožo, kar na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globljih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken, ki zapolnijo gube.

Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka. Po nekaj obiskih opazimo, da starostne pege postopno zbledijo, koža pa dobi svetlejšo, enakomerno obarvano polt. Plitke gubice se izravnajo, koža pa postane bolj čvrsta in elastična.

Naredite tudi vi nekaj zase in zaupajte strokovno usposobljeni ekipi NoVello Murska Sobota in si rezervirajte svoj termin na telefonski številki 070 388 299 ali nam pišite na elektronski naslov murskasobota@nomasvello.si. Lahko pa nas po predhodnem dogovoru obiščete v našem salonu na Slomškovi ulici 51 v Murski Soboti ali na spremljate na Facebook strani NoVello Slovenija fotoepilacija – Murska Sobota.

Ekipa NoVello Murska Sobota

PR prispevek

Save

    Fotogalerija