https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Številni kolesarji poganjali pedale na Beltinskem maratonu

Beltinci, 20.09.2016 ob 7:00  

Nedelja je v Beltincih minila v znamenju kolesarjev, saj je KK »Prekmurje« Beltinci organiziral že tradicionalni kolesarski maraton.

Kolesarji so se tudi letos lahko podali na 30-, 45- ali 70-kilometrsko progo, s štartom in ciljem pri gasilskem domu v Beltincih. Kolesarji so se odpravili v smeri proti Gančanom, nato pa odvisno od razdalje nadaljevali pot v smeri proti Martjancem ali na Goričko.

Najstarejši kolesar, ki se je letos udeležil maratona, je bil 87-letni Šubert iz Sv. Tomaža, najmlajši kolesar, Jakob Leher pa je letos dopolnil devet let. Najštevilčnejša prijavljena ekipa je bila tudi letos ekipa Tondacha iz Križevcev pri Ljutomeru, za katero je kolesarilo kar 28 kolesark in kolesarjev. Poleg uradno 124 prijavljenih kolesarjev je bilo med poganjalci pedalov tudi kar nekaj takih, ki so se kolesarski družbi pridružili na lastno pest, brez prijave.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2016 ob 14:55 gost

      Pohvala za odlično organizacijo, bravo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.09.2016 ob 21:14 medo gost

      Eceki

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2016 ob 13:14 bike gost

      http://www.bicikel.com/forum/48450/beltinski_kolesarski_maraton.html?id=43395%5C#lastComment Toliko o dobri organizaciji- že 2. leto zapored.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.