https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zaposlitve v Pomurju: veliko povpraševanje po kadrih za izvajanje projektov Popestrimo šolo

21.09.2016 ob 7:10  

Tudi sedaj je v Pomurju na voljo nekaj zanimivih prostih delovnih mest. 


Socialno varstveni zavod Hrastovec išče dietnega kuharja IV za delo v CS Hodoš. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za obdobje šest mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 25. septembra.

Dva kuharja iščejo tudi v Savi Turizem d.d., in sicer za delo v Lendavi. Delala bosta polni delovni čas, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 12 mesecev.  Kandidati se lahko prijavijo do 27. septembra.

Biomasa Jakoša Mihael s.p. gozdarstvo iz Doline išče gozdarja sekača. Obljubljajo mu polni delovnik in delo a nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 14. decembra. V istem podjetju iščejo tudi organizatorja gozdarskih del, manipulanta. Delo bo prav tako za polni delovnik, zaposlitev pa za naedoločen čas. Prijave možne do 14. decembra.

Rosenbauer, proizvodnja in trgovina za gasilsko dejavnost d.o.o. išče konstrukterja. Delo bo za polni delovnik, zaposlitev pa naj bi bila za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 15. oktobra. V tem podjetju iščejo tudi tehnologa, ki bo prav tako opravljal polni delovnik za nedoločen čas. Tudi na to delovno mesto se kandidati lahko prijavite do 15. oktobra.

Na OŠ Beltinci iščejo multiplikatorja POŠ za izvajanje projekta Popestrimo šolo. Izbrani kandidat bo opravljal delo za polni delovni čas, pogodba pa bo veljala za določen čas, in sicer za obdobje 60 mesecev oziroma do 30.9.2021. Kandidati se lahko prijavite do jutri.

Multiplikatorja za izvajanje projekta Popestrimo šolo iščejo tudi na Dvojezični OŠ I Lendava. Tudi tu bo izbrani kandidat opravljal polni delovnik, zaposlitev pa bo trajala 60 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. septembra.

Podobno delovno mesto multiplikatorja POŠ je na voljo tudi na OŠ Grad. Tudi tu bo izbrani kandidat opravljal polni delovnik, zaposlitev pa bo trajala 60 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. septembra.

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije Kmetijsko gozdarski zavod Murska Sobota išče selekcionista III (zootehnika) – pripravnika. Polni delovnik bo opravljal 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. septembra.

Zobotehnika III pripravnika iščejo v ZD Ljutomer. Polni delovnik po programu pripravništva bo opravljal šest mesecev. Kandidate iščejo do 27. septembra.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin išče uradnega veterinarja za delo na območju Murske Sobote. Delo bo za polni delovnik, zaposlitev pa bo za nedoločen čas. Prijave so možne do 27. septembra.

PROIZVODNI DELAVEC V LESNI INDUSTRIJI Z VILČARSKIM IZPITOM M/Ž. Vrsta zaposlitve: polni delovni čas, izmensko delo. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Prijava je mogoča do: 29.09.2016. Naziv delodajalca: zaposlitev@zaposlitveni-koticek.si. Link do oglasa: https://goo.gl/DaK9Dg

UPRAVLJALCI STROJEV M/Ž. Vrsta zaposlitve: polni delovni čas, izmensko delo. Trajanje zaposlitve: nedoločen čas. Prijava je mogoča do: 29.09.2016. Naziv delodajalca: zaposlitev@zaposlitveni-koticek.siLink do oglasa: https://goo.gl/VPS7LT

 

Podrobnosti o teh in drugih razpoložljivih delovnih mestih v Pomurju najdete TUKAJ - klik. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2016 ob 9:00 Zlovenia gost

      Vse lepo in prav glede zaposlitev...to je edin pozitivna beseda v tem stavku.Zato si usi tisti jebodajalci ki hočete dat sramotnih 570eur si to vtaknite v RIT...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2016 ob 10:46 mima gost

      ka bi rad... jaz tudi delam za teh 570 evrov, pa rajši to pošteno zaslužim kak ležim na riti pa socialno vlećen kak ti

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2016 ob 12:06 Julij gost

      Mima pomembno je da si ti zadovolna s Hlapcevsko plačo.Mi Nismo in Nikoli Ne Bomo....

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2016 ob 12:33 gost

      570 suženjskih eurov si g. mima zataknite, kot je že omenjeno v rit.Nemci se v Nemčiji bahajo z BDP, za kar jim poskrbijo slovenski sužnji, tam jim niti Srb, Bolgar, Ukrajinec, Poljak ne bo delal za to sramotilo. Zato taka usrana dela raje peljejo v ljubo Prekmurje, kjer so delavci radi, da imajo poleg stroškov državi vsaj 400 eur za preživetje.Lep pozdrav, dan, škoda da nima 36 ur, kako je lepo uživati!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.09.2016 ob 18:58 gost

      Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije Kmetijsko gozdarski zavod Murska Sobota išče selekcionista III (zootehnika) – pripravnika. Polni delovnik bo opravljal 12 mesecev. Kandidati se lahko prijavite do 23. septembra. Hmmmmm, bo to znova srečneš v povezavi z vodstvenim kadrom ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.09.2016 ob 21:16 viličarist gost

      glede zaposlitev in 570 eur če drugega ni je to dobro glej kak pa čakat socijalno podporo kot romi ki njim delo smrdi

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.09.2016 ob 11:41 gost

      dobiš socialno, ne rabiš zgodaj vstajati, gvant trgati, se prepirati z nadrejenimi, ti nihče ne komandira, kaj-kako, oče pa mati pa poskrbita, da so plačane položnice in kaj še hočeš. Boljše kot v Ameriki. Če dočakam pa starostno penzijo (moram še čakati 40 let), pa že itak penzij nede.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.