https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V sklopu Miholovega sejma že četrtič potekal tudi MiHeC fest

27.09.2016 ob 11:00  

Sestavni del Miholovega sejma je tudi MiHeC fest, ki sta ga Občina Veržej in Zavod Marianum organizirala že četrtič.

Ko so se obiskovalci sprehodili med bogato založenimi stojnicami in se okrepčali pod šotorom Term Banovci, so napolnili tudi sejemski šotor z odrom in željno pričakovali nastop najmlajših folklornih skupin. Letos so se predstavile tri skupine: Folklorna skupina Vrtca Veržej, Mlajša otroška skupina OŠ Ivanjkovci in Folklorna skupina Škrjančki iz OŠ Sveti Tomaž. Za svoje iskrive in v srce segajoče nastope so poželi bučne aplavze, župan Slavko Petovar pa jim je podelil posebna priznanja za to plemenito ljubiteljsko dejavnost. Miholov sejem 2016 se je tako iztekel v veselju in smehu, toplo vreme pa je obiskovalce še dolgo zadržalo med stojnicami v Trio kampu in v okolici Rokodelskega centra.

Foto: marianum.si

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.