https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Legartis iz Lendave s septembrom z zlatim znakom odličnosti

28.09.2016 ob 13:00  

Sekcija gradbincev pri OZS je na 49. MOS podelila bronaste, srebrne in zlate znake odličnosti v gradbeništvu. Zlati znak odličnosti je romal v roke podjetju Legartis d. o. o. iz Lendave.

Zlati znak odličnosti v gradbeništvu za dejavnost gradbeništva – visoke in nizke gradnje je iz strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije prejelo podjetje Legartis d. o. o. z Lendave. Legartis gradbeno podjetje d. o. o. je družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo na področju gradbeništva. Začetki delovanja podjetja segajo v leto 1991, ko je Jože Hozjan, kot samostojni podjetnik, začel opravljati storitve prevozništva. Potrebe na trgu so pogojevale vse večji razmah gradbenih storitev, zato se je podjetje 2006 preoblikovalo v novo kapitalsko družbo Legartis gradbeno podjetje d.o.o., kot pravni naslednik samostojnega podjetnika. Podjetje danes zaposluje od 60 do 80 delavcev, odvisno od potreb sezonskega dela.

Foto: ozs.si

Danes je Legartis sodobno podjetje, ki izvaja gradbene storitve na širšem lokalnem okolju in izven njega. Na področju gradbeništva izvaja Legartis pretežni del projektov za znane investitorje, preko javnih naročil. Osnovno poslanstvo podjetja izraža njegovo ime. Legartis pomeni v prevodu: »delati po načelih stroke«. Glavno poslanstvo podjetja je izvajati storitve strokovno, kakovostno in pravočasno, glede na veljavne standarde, v skladu z zahtevo naročnika. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2016 ob 14:59 gost gost

      Med seboj si talajo nagrade, te pa še to pišete.Če nega kaj drugoga te enjajte, ali pa morete meti kvote. Pa vseeno, nej trbej o vsen pisati.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2016 ob 17:56 gost

      V Kuzmi so naredili kanalizacijo, ki je dva meseca pa pol smrdela. pitanje kak dugo ne de smrdelo ?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2016 ob 19:32 gost

      nikaj bi napijsau, pa raj ne bom. Škoda besed pa črk.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2016 ob 17:02 Stewen gost

      HALASOVA POT NA HOTIZI - Makadama med Hotizo in mejnim prehodom Hotiza-Sv. Martin na Muri ni več. Modernizacijo okrog 900 metrov dolgega odseka so opravili delavci Legartisa, ki ima korenine v Veliki Polani, že nekaj let pa je uspešna d. o. o. s sedežem v Lendavi. Asfaltiral je sosednji Nograd. Ob cesti za motorna vozila so v razdalji po 2 metra zabiti v zemljo nekaj čez pol metra visoki koli(či), ki pa so v celotni dolžini zgoraj povezani z "ročajem". Ta "robnik" loči cesto in pločnik. Zadeva deluje zelo lepo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.