https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Černelavci suvereno premagali Videm

29.9.2016  

Na malonogometnih zelenicah se je pričela včeraj premierno prva slovenska malonogometna liga na travi LIGA ENA. Tokrat sta se pred dobrimi 100 gledalci v Černelavcih spopadli ŠD Černelavci in KMN Videm- Gostilna pri Antonu. Pri tem je liga uvedla nekaj novosti, saj si je lahko vsaka ekipa izbrala tri igralce iz celotne zveze, v kateri klub nastopa. To se je obrestovalo predvsem Černelavcam, ki so v večino tekme nadzorovali tempo igre in si priigrali tudi več priložnosti. Černelavci so svojo dobro igro kronali s štirimi zadetki v mreži gostov, medtem ko so Videmčani zadeli dvakrat. Kljub trudu gostov se rezultat ni spreminil in Černelavci so se veselili prve zgodovinske zmage v LIGA ENA.

 ŠD ČERNELAVCI : KMN VIDEM GOSTILNA PRI ANTONU 4:2 (1:1)

Strelci: 1:0 Vurcer (12.min) 1:1 Zorko (23.min) 2:1 S. Pavel (29.min) 2:2 Karnet (34.min) 3:2 D.Pavel (40.min) 4:2 D. Pavel (44.min)

ŠD Černelavci: Trplan, Viher, Čolnik, Kovač, Gruškovnjak, Botjak, Horvat, Vurcer, Kumin, Žido, Celec, Merica, Novak, Kutoš, Radulovič, Dervarič, D. Pavel, S. Pavel

KMN Videm Gostilna pri Antonu: Belak, Horvat, Kaučič, Kovačec, Kutoš, Potrč, Rihtarič, Zorko, Maučec, Lovrec, Slekovec, Ploj, Jauševec, Karnet, Jelen, R. Kocuvan, Ž. Kocuvan, Slana, Vršič

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2016 ob 8:14 gost

      samo ka stajerci nejso zmagali :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.