https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Iz tovornih vozil ukradli gorivo

30.09.2016 ob 6:12  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru in štiri primere povoženj divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec telesno poškodovan. Med Radenci in Turjanci je padel kolesar in se pri tem lahko telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bil v Lendavi obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje za vozilo, na območju Gornje Radgone sta bili obravnavani dve tatvini goriva iz tovornih vozil in tatvina denarja, v Lendavi pa tatvina v trgovini. V Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 50 EUR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes med 8. in 14. uro bodo policisti PU M. Sobota izvajali vaje v streljanju na strelišču v Hercegovščaku. Prebivalce obveščamo, da je zadrževanje na in ob strelišču nevarno.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Murska Sobota.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.