https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neznanci poskušali vlomiti v glasbeno šolo

04.10.2016 ob 6:20  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

 

V dveh prometnih nesrečah so se tri osebe lahko telesno poškodovale. V ostalih šestih nesrečah pa je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v glasbeno šolo v Beltincih, tatvino prometnega znaka v Črešnjevcih, kršitev nedotakljivosti stanovanja v Gornji Radgoni in zasegli bankovec za 20 EUR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Okrog 19. ure je prišlo v Vogričevcih do požara v gospodarski lopi, kjer so bile bale. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara in materialno škodo bodo policisti poskušali ugotoviti med ogledom, ki bo opravljen tekom dneva.

Danes med 9. in 12. uro bodo policisti tukajšnje Policijske uprave izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zaradi tega je zadrževanje v tem času na strelišču in v okolici nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP M. Sobota.  

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.