https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip v Pomurju zaposlujejo na Občini Ljutomer, v Radenski in XAL-u

12.10.2016 ob 8:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo delovnih mest v Pomurju in izbrali zanimivejša delovna mesta.


Podjetje Izdelovanje strojnih delov in varjenje Nemec Drago s.p. išče CNC programerja-operaterja. Ponujajo delo za polni delovnik in za nedoločen čas. Prijave so možne do 15. oktobra.

Zdravstveni dom Murska Sobota išče diplomirano medicinsko sestro – pripravnika. Ponujajo delo za polni delovnik, za obdobje devet mesecev. Prijave kandidatov sprejemajo do 19. oktobra.

Podjetje Niros – Kovinarstvo Janez Tišler s.p. išče diplomiranega strojnega inženirja. Delal bo polni delovnik, pogodba pa bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave so možne do 22. oktobra.

Občina Ljutomer pa išče direktorja občinske uprave. Izbrani kandidat bo opravljal polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje 60  mesecev. Kandidati se lahko za delovno mesto potegujete do 18. oktobra.

Na Občini Ljutomer iščejo tudi višjega svetovalca. Zaposlitev bo za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave so možne do 18. oktobra.

FEB 6, proizvodnja in trgovina, d.o.o. iz Ljutomera išče disponenta v transportnem podjetju. Izbranemu kandidatu se obeta zaposlitev za polni delovnik za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 15. oktobra.

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče analitika v laboratorijski medicini II, CMM Murska Sobota. Ponujajo delovno mesto za polni delovni čas, za obdobje do 4. 1. 2018. Prijave so možne še jutri.

Ekonomska šola Murska Sobota potrebuje hišnika-vzdrževalca. Zaposlitev bo dobil za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 15. oktobra.

Radenska, družba za polnitev mineralnih voda in brezalkoholnih pijač d.o.o. išče pet operaterjev. Delali bodo polni delovnik, zaposlitev pa bo sklenjena za obdobje šest mesecev. Prijave kandidatov sprejemajo do 15. oktobra.

OŠ Gornji Petrovci išče kandidate za projektno delovno mesto vzgojiteljice v vrtcu. Delo bo za polni delovnik, pogodbe pa bodo veljale osem mesecev oz. do 31.7.2017. Prijave so možne do 13. oktobra.

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer išče učitelja pedagogike in sociologije – začetnika za projektno delovno mesto. Zaposlili ga bodo v sklopu javnega razpisa Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja. Zaposlen bo za določen čas do 31.7.2017. Prijave so možne le še danes.

Biotehnična šola Rakičan išče strokovnega delavca v VIZ – učitelja začetnika. Zaposlitev za polni delovnik bo dobil za obdobje osem mesecev. Prijave sprejemajo do 16. oktobra.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin išče svetovalca v Murski Soboti. Izbrani kandidat bo opravljal polni delonvik za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 19. oktobra.

XAL svetila, proizvodnja d.o.o. išče dva kandidata za delovno mesto vhodni kontrolor. Ponujajo delo za polni delovnik, za nedoločen čas. Prijave so možne do 18. oktobra. Ponujajo tudi nekaj drugih delovnih mest.

Zaposlitveni kotiček iz Murske Sobote nudi več zaposlitev v Avstriji in sicer za poklice proizvodni delavec v lesni industriji, upravljalce strojev (CNC, KUKA robot), suhomontažerje in pomožni delavec za vlečenje kablov v tunelu. Povsod gre za polni delovni čas in izmensko delo, zaposlitve so za nedoločen čas. Prijave so mogoče do 31.10.2016. Več informacij na zaposlitev@zaposlitveni-koticek.si.

 

Podrobnosti o navedenih delovnih mestih in informacije o drugih razpoložljivih delovnih mestih v Pomurju si lahko ogledate TUKAJ - klik.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2016 ob 11:12 Prlek gost

      No na Občini Ljutomer, pa še samo zaposlujejo, kak fino

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2016 ob 12:02 77 gost

      Slovenski delodajalci so izkoriščevalci,lažljivci in hinavci,zavod za zaposlovanje je pa njihov sluga.Jaz delam na črno doma v Avstriji pa delam zato ker dobim za delo 6€ nekatera dela pa 10€ na uro.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2016 ob 12:23 lotmerkisejeodpelalo gost

      pazi na lotmerški občini iščejo direktora... gradbene ali strojne stroke? Pa kej če do kakši sp odprli pa švasali pa zidali? kak ova vse ruši pa podira ne čudno :)

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2016 ob 12:29 Vanek gost

      Vaša lotmerska županja pa je čist paf??? Vse vas je ukinila zaj pa zaposljuje?

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2016 ob 12:32 Tina gost

      Ja ustvarja d.o.o.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.10.2016 ob 15:46 Simona gost

      V Ljutomeru se sprva zapre unici 2 zavoda, da se lahko na Občini Ljutomer gradi imperij. Sram jih je lahko

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.10.2016 ob 16:35 hanzek gost

      Županja, je preveč pametna, za nekatere, da bi lahko razumeli njen proces ! Še zelo žal vam bo za njo, ki je po mnenju nekaterih izmed nas zelo , zelo pametno inteligentna županja.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.10.2016 ob 21:02 Joza gost

      Naj ze spoka sila in kopita. Njej bo zal da bo zivela naprej med ljudmi ki jih je unicila. Sramota

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.10.2016 ob 21:29 gost

      gost 77, ge pa te delaš, ge bi tüj šou delat v astrijo za ti pejneze, bar za 6 eurof, ka bi mi 10 bilou prezadosta

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.10.2016 ob 23:33 Deutschland gost

      Polagam in fugiram kajlice že 25 let ko se je začela baje za majhnega delavca kriza mi je posel padel kar za 60odstotkov nato sem bil prisiljen zapustit Slo in odit v tujino kjer sem imel toliko dela da sem bil prisiljen zaposlit še 2 delavca pa v tujini ni bilo občutiti nobene krize vsi so imeli dost vsega pa nobeden ni govoril da je drago al pa da nima denarja za pošteno dobro delo sem zaslužil na mesec toliko kot ima direktor Nlb plače oz še kdaj pa kdaj kaj več...Zato sem se spraševal kaj je narobe z to politiko ki omogoča in pusti da slo narod ostaja na cesti brez služb in strehe nad glavo zares bizarno da ste vse to prenašal in nič naredili.Sedaj se bom upokojil ker nočem denar odnest sabo v grob če se neboste vi mladi tej ničvredni vladi postavili po robu boste trpeli in zivotarili še naprej.Pa srečno...

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.10.2016 ob 11:13 Östereich gost

      Mi zapremo MURO z svojo celemu svetu poznano znamko, pripeljemo švabe, da si tu kujejo BDP v Nemčiji. Take lopove bi morali postavit na odgovornost, krizo so nam prikazovali samo v Sloveniji. A so v Nemčiji zapirali tekstilne, čevljarske, lesne, steklarske tovarne? Ne, pri nas bi pa vse, če nebi rešili delavci steklarne in po novem Alpine. Pa tudi v teh dveh firmah so se že pripravljali pogubniki in novi stečajniki, da bi malo "drmali", banda hudičeva. Te, ki so z obljubljene male "Švajcarske", naredili propadlo Veliko SLOVENIJO, BI MORALI MARSIKAJ POVPRAŠAT, ODVZETI JIM NEZAKONITO PREPLAČANO POSLOVANJE IN PRIDOBIT.Sedaj pa počasi tudi še preostanek gospodarstva ne bo vzdržal naraščajočega zaposlitvenega javnega sektorja? Karea ustanova -javna je še sploh normalna v deželi na sončni strani alp, mislim na slorumpiranost in obnašanju kot vzor oziroma pomoč obubožanim - pokradenim državljanom.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.10.2016 ob 13:51 Prlek gost

      Samo to, kar delajo na Občini Ljutomer to več ni za gledati zraven. Množijo se kak srake v gnezdu. Sramota od županje!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      14.10.2016 ob 12:46 Za narod gost

      Dokler nebo prišlo pred parlament najmanj 30000 ljudi in protestirat če je treba tud fizično do tedaj nebo nič.Zamislimo si kaj vse so nam POKRADLI mi pa nič.Glejte mi smo Slovenija ne pa toti LOPOVi ki nam jo uničujejo.Zato se samo sprašujem kdaj nebomo več OVCE...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.