https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

KPŠ-jev sprehod psov iz zavetišča

20.10.2016 ob 8:00  

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju z zavetiščem Mala hiša v Lukačevcih pripravlja sprehod psov.

Zavetišče Mala hiša v Lukačevcih je objekt, ki nudi začasni dom za živali Pomurja in skrbi za njihovo zdravje. V soboto, 29. 10. 2016, pripravlja v sodelovanju s Klubom prekmurskih študentov sprehod psov, ki trenutno bivajo v zavetišču. Vse, ki bi se želeli udeležiti sprehoda, vabijo, da se jim pridružite kadarkoli med 9. in 12. uro, pred prostori zavetišča Mala hiša, in na sprehod popeljete katerega izmed psov ter ga tako neizmerno osrečite. Na dogodku se bo prav tako zbiralo prostovoljne prispevke, s katerimi bo Klub prekmurskih študentov priskrbel prepotrebno hrano za živali iz zavetišča.

Foto: slovenske novice

V primeru slabega vremena sprehod odpade, obvestilo bo objavljeno na straneh Kluba prekmurskih študentov. Vabljeni!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.