https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Mlada Prekmurka krenila na Kitajsko. Bo osvojila še 27 tisoč evrov?

19.10.2016 ob 14:15  

Nastja Novak iz Černelavcev je danes odpotovala na 15-dnevno potovanje v Sanyo, ki ga je dobila kot nagrado. Če bo uspešna pri opisovanju doživetij, lahko osvoji še zajeten kup denarja.


Mlada Prekmurka je krenila na pot iz Murske Sobote, nato jo čaka let iz Zagreba do Amsterdama, zatem do kitajskega mesta Šanghaj in do končne destinacije Sanye. Gre za turistično mesto, ki se ponaša s čudoviti plažami.

Kako lahko osvoji 27 tisoč evrov?

Foto: osebni arhiv

Nastja lahko do zajetnega kupa denarja pride na sledeč način: med potovanjem mora na svojem blogu pisati o doživetjih in na čim boljši način promovirati mesto. Če bo med šestimi izbranimi kandidati najbolj prepričljiva, bo 27 tisoč evrov njenih.

Prepotovala »pol sveta«, našla prekmurskega Kandčana

23-letnica je sicer velika ljubiteljica potovanj, saj je obiskala že več kot 30 držav. Jo pa druži tudi zanimiva ljubezenska vez, saj njen fant prihaja iz Kanade. Spoznala sta se v Sloveniji, sicer pa ima njena boljša polovica tudi prekmurske korenine po starših.

Na Pomurec.com smo z Natjo opravili tudi intervju v začetku letošnjega leta. Več o njenih dogodivščinah po svetu si lahko preberete na tej povezavi:

Nastja Novak - svetovna popotnica iz Černelavcev, ki jo je ljubezen zvabila v kanadski Vancouver

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2016 ob 8:23 pancho villa gost

      Prepričan sem, da bo Nastji uspelo. Njena govorna angleščina je brez napake lepo jo je poslušati, ima žilico za predstavljanje nam znanih in neznanih krajev. Z njenimi izkušnjami s popotovanj je osvojitev nagrade poljska malica.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.