https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V soboto in nedeljo bo Rakičan znova v znamenju Plesa – noči čarovnic

Rakičan, 26.10.2016 ob 7:00  

Dvorec Rakičan bo ta konec tedna ponovno v znamenju najboljše čarovniške zabave, ki bo letos trajala kar dva dni. Čakajo vas srednjeveški in čarovniški program, odlična animacija za otroke in odrasle, prekmurska kulinarika ter bogati glasbeni program (Vlado Kreslin in Mali bogovi, Siddharta, Gadi, Mejaši, Alya z bandom, BQL, D`Kwaschen Retashy, Weekend band in Mišo Kontrec). Dogajanje in ponudbo sta na novinarski konferenci predstavila direktor RIS Dvorca Rakičan mag. Robert Celec in Gabrijela Feher iz Term 3000, ki bodo tudi letos skrbeli za kulinarično ponudbo.

 

Prireditev Ples -  noč čarovnic v Dvorcu Rakičan bo letošnje leto potekala kar dva dni

Prireditev Ples – noč čarovnic bo prežeta s prekmursko kulinariko, kulturno-etnološkimi vsebinami, srednjeveškim in čarovniškim programom ter odlično animacijo za otroke in odrasle. Na dveh velikih odrih bodo obiskovalce zabavali Vlado Kreslin in Mali bogovi, Siddharta, Gadi, Mejaši, Alya z bandom, BQL, D`Kwaschen Retashy, Weekend band in Mišo Kontrec.

Prireditev se bo pričela v soboto, 29.10.2016, v večernih urah in se bo nadaljevala v nedeljo, 30.10.2016 od 12.00 ure naprej pa vse tja do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne.

V nedeljo celodnevno srednjeveško dogajanje

V dvorcu Rakičan bodo pripravili znameniti in edinstven čarovniški proces z velikim kresom, več srednjeveških in čarovniških predstav, čarovniške delavnice za otroke, poslikave obrazov, prikaz življenja v srednjem veku, viteške boje, številne plesne točke v izvedbi plesne šole Zeko in veliko več. Tudi letos niso pozabili na »čarovniški polet z dvorca«, t.i. zip-line spust, s katerim bodo lahko obiskovalci starejši od šestih let poleteli z dvorca do parka kot prave čarovnice in čarovniki.

Na Plesu – noč čarovnic so posebej zaželjene maske in metle, kot nepogrešljiv pripomoček pravih čarovnic. Na prizorišču bo postavljenih več šotorov, zato bo prireditev potekala ob vsakem vremenu. Za organizacijo in nemoten potek zahtevnega projekta skrbi RIS Dvorec Rakičan, ki tesno sodeluje z društvi, ki bodo prireditev še dodatno popestrila.

Predprodaja vstopnic za Ples – noč čarovnic se pačasi zaključuje

Za soboto, 29.10.2016 je na voljo omejeno število vstopnic v redni prodaji. Za nedeljo, 30.10.2016 pa bo na voljo zadostno število vstopnic v redni prodaji. Več informacij o programu, prodajnih mestih, popustih za skupine in drugih podrobnostih o prireditvi najdete na www.ris-dr.si.

Utrinki iz lanskoletnega dogajanja Ples - noč čarovnic:

DNEVNO DOGAJANJE

KONCERTNO DOGAJANJE

    Fotogalerija