https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na novembrski dražbi tudi hiša iz okolice Gornje Radgone

04.11.2016 ob 7:05  

Na dražbah iz stečajev in izvršb bo do konca novembra naprodaj 26 hiš. Med hišami v okolici Maribora, Ljubljane in na Obali se tokrat prodaja tudi hiša z vinsko kletjo v okolici Gornje Radgone.

 

Na dražbi 16. novembra bo iz stečajne mase družbe Agroevrotrade na voljo hiša v Zbigovcih, ki je z izjemo vinske kleti zgrajena do tretje gradbene faze. Izklicna cena za hišo v bližini Gornje Radgone je 60 tisoč evrov. Stanovanski objekt meri 222,8 kvadratnega metra, pripadajoče zemljišče pa je veliko 2.667 kvadratnih metrov. Zainteresirani morajo do 15. novembra plačati varščino v višini 6.000 evrov.

Vir: drazbe.finance.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2016 ob 13:03 gost gost

      siromaki znate vzeti vzeli bi bogatašem in našim politikom

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2016 ob 18:48 Stewen+ gost

      LEPA HIŠA, MAR NE? - Samo 66.000 evrov naj bi stala tale hiša, seveda, če ne po preveč "dražiteljev"?! - Morda pa se bo kdo, ki ima denar, zgledoval po ameriških kupcih, ki jih videvamo na National Geograficu, nepremičnino kupil za zadnjo izklicno ceno, potem pa uredil še neurjene prostore in zadevo prodal z zaslužkom kakih 10.000 evrov. - Seveda pa mi ni znana zgodba, zakaj mora ta hiša na dražbo in smili se mi lastnik, ki jo je načrtoval, vlagal denar, sam veliko delal, zdaj pa bo v njej užival nekdo drugi, ki ima dovolj denarja in jo bo kupil. Najemanja kredita za hišo pa ne bi nikomir priporočil: hiša, dom....to je to, avto pa zaradi neplačevanja obrokov pa naj kar rubijo...

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2016 ob 10:41 Tap gost

      Mislim da bi morali najprej gledat socialno stanje lastnika oz zmožnosti njegovih prihodnjih prejemkov oz dajatev in potem se odločit ali dat kredit ali uzet saj nekoga premami samo želja po hitrem denarju oz trošenju...Ampak to so odkrite javne pasti ki jih nastavljajo tajkuni oz taki ki jim gre samo za velike vsote denarja ki si ga hočejo odnest s sabo v grob...Mi smo pa majhne miši ki zabredemo v ta njihov pastovni labirint in iz njega pride samo špica ostali pa so sužnji Eliti...Moram priznat ker sem bil sam v tem poslu kjer sem delal tako kako so mi igrali.Ko sem videl kako so rubil neko družino z invalidom vred ki so delovali kot bi šlo za vojno stanje kjer so plenili in sežigali domove...Se mi je srce ustavilo ...Ampak ker zgleda imam veliko srce sem dal odpoved in zaživel po svoje...Za take stvari če hočeš rubit moraš bit PIRAT in nič drugo...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2016 ob 12:48 st gost

      G L E J T E - Č L O V E K !

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2016 ob 14:52 Loli gost

      Smrt piratom...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2016 ob 17:55 Nataša gost

      Hiša je last podjetja,lastnik je iz Šratovec.Podjetje je v stečaju,se je kdo vprašal koliko in komu je dolžno podjetje?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.11.2016 ob 18:31 gost

      bANDO TAJKUNSKO UNIČIT, točno se ve v naši zarukani državi; KDO JE DAJAL, POD KAKŠNIMI POGOJI, KOD JE PODPISAN KOT odobritelj kredita, zakaj se jih ne da v javnost, zakaj se jih ne zapre. Ljudje z priimkom so poznani, točno so vedeli pred leti, komu koliko osojil dajejo. Vedeli so pa tudi, da bodo s pomočjo odvetnikov in sodniške bande prišk li slej - ko prej do zarubljenih stvari. IN TAKE LUKNJE, TAJKUNSKE KREDITE ODPLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI, namesto, da bi gnilobno tajkunsko drhal likvidirali, ozoroma jim odvzeli vso premoženje, da bi goli šli v grob. Sranje lopovsko.Zato trpi kaoSOCIALNA DRŽAVA, ker vsa vplačevanja v zdravstvo, cestno strukturo, pokojnine,itd. gredo v drugi BUDŽET- za reševanje tajkunskega sistema, KOT JE POVEDAL GOSPOD V MEDIJIH - CEL SISTEM JE SKORUMPIRAN. In kaj počnejo državni organi?. Nekateri super rinejo to pizdarijo še naprej, mo državljani jh pa GLEDAMO!!!!!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.11.2016 ob 12:56 bmw.gost gost

      vseeno če je bil podjetnik odvzem hiše neželim nikomur, zakaj niso vzeli tovšakovi .,,ter zidarju temu majhnemu podjetniku pa jemljejo SRAMOT...............

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.11.2016 ob 16:52 gost

      Pozdravljeni.Je mogoče kdo ki dela v Avstriji Felbach ker bi lepo proso za prevoz plačam 041514298

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.11.2016 ob 11:36 Pošteno je pošteno gost

      Eni ste pa rejsan fčesnjeni, bougi podjetnik nej? Ka pa tisti kerin je dužen , praf je či njemi se zemejo, zatou ka je tou nej s svojimi pejnezami zijdo, tou ste pa nej pomislili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.