https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Starejši občani raziskovali rakičansko letališče

28.10.2016 ob 10:00  

V torek, 25. oktobra, so se v Domu starejših Rakičan, v sklopu tedna starejših, odpravili na pohod do letališča v Rakičanu.


Na pot se je odpravilo 86 stanovalcev iz vseh treh enot, in sicer Dom starejših Rakičan, Center za starejše Murska Sobota, Enota Elizabeta, spremljali pa so jih tudi dijaki Srednje zdravstvene šole Murska Sobota ter zaposleni v enotah Doma, nekateri pa so se do letališča popeljali kar s turističnim vlakcem. Na letališču so se okrepčali s kavico, sadjem in domačimi ocvirkovimi pogačami.

Aeroklub Murska Sobota jim je odprl vrata hangarjev, da so si lahko ogledali letala. Posebej veseli so bili obiska akrobatskega pilota Petra Podlunška, ki jim je predsatvil delovanje Aerokluba, aviacijo in čare letenja. Nekateri stanovalci so letala od blizu videli prvič, zato je ta izkušnja bila za njih še posebej zanimiva in nepozabna.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.