https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Lendavi se bo gradila nova lekarna

28.10.2016 ob 9:00  

Pomurske lekarne bodo začele z izgradnjo nove lekarne pri zdravstvenem domu v Lendavi.

Meseca maja prihodnje leto bo predvidoma končana gradnja nove lekarne v Lendavi, Javnega zavoda Pomurskih lekarn Murska Sobota. Preko javnega razpisa so za izvajalca del izbrale podjetje Plan B iz Maribora. Vrednost naložbe znaša 493 tisoč evrov brez davka, ki jo bodo Pomurske lekarne financirale same.

Predvidoma se bo z odprtjem nove lekarne število zaposlenih povečalo za štiri ali pet, odvisno od uskladitve potreb z dosedanjo lekarno. Obstoječa lekarna bo ostala.

Na ta način želijo v Pomurskih lekarnah razširiti mrežo lekarn in s tem izboljšati ponudbo storitev. Izgradnjo nove lekarne je potrebna tudi iz vidika prostorske stiske, ker je zdajšnja velika le 110 kvadratnih metrov in na slabo dostopnem kraju. Tako bo zagotovljen prijazen prostor uporabnikom in dobri delovni pogoji zaposlenim.

Kot poroča Pomurje.si, je svet zavoda Pomurskih lekarn naložbo potrdil že februarja lani, ko so sprejemali finančni načrt in poslovno poročilo, občinski svet lendavske občine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2016 ob 12:15 Stewen gost

      LEKARNA - Naslov: V Lendavi se bo gradila nova lekarna. --- "Se bo gradila?" ---To pomeni,da se bo sama sebe gradila.Pravilno: V Lendavi bodo gradili lekarno. Torej je odveč tudi "nova", saj je samo po sebi jasno,da ne bodo gradili stare.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2016 ob 10:13 Marmur gost

        To, Stewen, potrebno je opozarjati tudi na nepravilnosti pri pisanju. No, tiskarski škrat pa se lahko vsakemu prikrade, ampak pri tem članku ne gre za to.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2016 ob 13:21 gosti Luca gost

      Stewen, zastonj jim je na Pomurcu bilo kaj dopovedivati, slovnica jim je španska vas. Že veliko komentatorjev je opozarjalo, pa nič ne zaleže. Ne vem, kdo je tisti merodajen. ki bi ga upoštevali in kaj spremenili, če že bralci očitno niso, če so seveda sposobni spremeniti glede na dopisnike, ki jih imajo. V prvi vrsti sprejeti v službo pismnene, to bi moral biti prvi in edini kriterij.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.10.2016 ob 18:06 lekarna gost

      Samo še lekarna manjka v Lendavi,mladi pa odhajajo.....

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.