https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zapeljal na nasprotno vozišče in trčil v vozilo

30.10.2016 ob 7:52  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, sedem prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi huje, dve pa lažje telesno poškodovali, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih, dva primera povoženja divjadi, požar, pridržan pa je bil  kršitelj javnega reda in miru.

 

Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo danes okrog 2. ure, izven naselja Vanča vas. Voznik osebnega avtomobila je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeče vozilo. Dve udeleženki sta se huje telesno poškodovali, dva udeleženca v povzročiteljevem vozilu pa lažje.

Na področju kriminalitete so v Moravskih Toplicah obravnavali tatvino očal, v Murski Soboti tatvino registerske tablice, v Lendavi pa tatvino denarja. V Rakičanu je bil obravnavan požar na zloženih balah slame.

Javni red in mir je bil trikrat kršen v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, je bil pridržan na PP Lendava.

V naslednjih dneh se v okolici pokopališč pričakuje povečan promet, zato vam svetujemo, da dosledno upoštevate cestnoprometna pravila in morebitne spremembe prometnega režima. Prav tako v osebnih avtomobilih na vidnih mestih ne puščajte torbic, denarnic ali drugih vrednejših predmetov, vozila pa zaklepajte, da ne postanete tarča tatov in vlomilcev.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.