https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Moravskih Toplicah z dobrodelnim koncertom pomagali socialno ogroženi družini

Moravske Toplice, 05.11.2016 ob 7:00  

Evropski red vitezov vina, Legatura za Pomurje in Evangeličanska cerkvena občina Moravske Toplice sta skupno organizirala dobrodelni koncert na kvalitetnem umetniškem nivoju. Koncert je potekal v evangeličanski cerkvi v Moravskih Toplicah.

V programu so sodelovali: prof. Damjan Kuzma, klavir in vokal, vokalna skupina Aeternum in mešani pevski zbor Cantate. Zbrana sredstva bodo namenjena socialno ogroženi družini iz območja župnije Moravske Toplice. Vsi, ki so se tega dne udeležili dobrodelnega koncerta v evangeličanski cerkvi v Moravskih Toplicah so nepopisno uživali v odlični glasbi, saj so obiskovalci in obiskovalke na trenutke tudi zadrževali dih, da bi se do konca naužili čudovitih zvokov.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2016 ob 9:20 Dddddddd gost

      Ka pa te Lujs Glavac neka dousta oudi k udbasi v cerkev

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2016 ob 9:55 iozica gost

      to so te napake da se oganizirajo dobro delne nameme nlsem proti ker smo vsi revni v tej mali drzavi apak to potem drzava iskoristi prilike pa se ptem oni za srmake nic ne brigajo ker vidijo da se ludi sami lahko organizirajo finacno ter dobro delni namenijo za otroke ki terpijo revscino

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2016 ob 23:10 gost

        Nepismena si Jožica. Pusti komentiranje pametnejšim in izobraženim ljudem. Ti pa tja, kjer ti je mesto. V štalo.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2016 ob 18:04 gost

      Točno tak Jožica, tudi jaz nisem proti, da se rešijo LJUDJE, to pa točno koristi DRŽAVA, KI DENAR ZAPRAVLJA ZA TAJKUNE, banda lopovska. Poglejte 7 miljard eur za dokapitalizacijo bank, KOLIKO JE TO RECIMO PENZIJ -povprečnih, oziroma koliko bi vsak prejel od cca 400000 penzionerjev, ki so plačevali za stare dni, pa sedaj imajo od tega lepi kurac. Sem izračunal , okoli 17000 eur na penzioniasta v nekaj lwth, pa bi si sami lahko reševali sprotne probleme. Vedno je kriza pri denarju, je pa res, DA V TEJ DRŽAVI KDOR ZAJAMRA O TEGOBAH ga takoj dobi, torej proklete rezerve so, SAMO ZA KOGA???????????

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2016 ob 21:04 gost

      Ja nažalost se za takšne REVEŽE država ne pobriga in se tudi NE BO. Brigajo se pa za MUSLIMANSKE MIGRANTE mater jim KOMUNISTIČKO banda RDEČA.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2016 ob 16:58 gost

      Pozdravljeni.je kdo ki dela v Avstriji. Felbach ker bi lepo prosil če se lahko z vami vozim v prihodnje samo začasno 041514298

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.