https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prekmurski študenti se bodo decembra ponovno zabavali na Prekmurski gibanici

07.11.2016 ob 9:30  

V štajersko prestolnico ponovno prihaja »praznik prekmurskih študentov«, tradicionalna in letos okrogla 20. Prekmurska gibanica.


Odvila se bo v torek, 6. decembra 2016 v Mariboru na Štuku, pričela pa se bo ob 23. uri.

Klub prekmurskih študentov bo letos Prekmursko gibanico organiziral že dvajsetič zapored, saj se je Prekmurska gibanica prvič zgodila leta 1996. Poleg povezovanja in druženja prekmurskih študentov je namen prireditve tudi promocija Prekmurja ter prekmurske kulture ter kulinarike. Prvih nekaj dni decembra bo tako še posebej veselih, saj bo 20. Prekmurska gibanica potekala 6. decembra 2016, pričela pa se bo ob 23. uri.

Dogodek bodo popestrile prekmurske glasbene skupine, ki bodo obiskovalce zabavale vse do jutranjih ur. Za vse zabave željne bo organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Ljubljane, ter nazaj.

Podrobnejše informacije o programu prireditve, prodaji vstopnic in voznih redih avtobusov, bodo znane v prihodnjih dneh.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2016 ob 10:19 večni študent gost

      Itak najboljša študentska žurka :D

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2016 ob 11:27 gost321 gost

      tu se vedno pišejo nepozabni spomini! :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2016 ob 21:41 še bole večni študent gost

      Edijno Bujta repa je še malo bouša, samo gijbanica tudi louči zrnje od plev, študente od upokojencov.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.