https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Bakovski osnovnošolci aktivni tudi med počitnicami

07.11.2016 ob 13:30  

Od srede do sobote so se na Osnovni šoli Bakovci odvijale športne aktivnosti v okviru projekta »Hura, prosti čas«.


Športni program »Hura, prosti čas« je namenjen otrokom in mladostnikom, ki želijo svoj prosti čas po pouku, ob koncu tedna in med počitnicami preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah.

Šole tako mladim v prostem času ponujajo kakovostne športne vsebine, namen katerih je med drugim tudi druženje z vrstniki in spodbujanje telesne aktivnosti, kateri se namenja vse več pozornosti.

Cilj programa je povečati število otrok, ki se vključujejo v interesne programe športa v prostem času ter število institucij, ki se ukvarjajo s tovrstnimi aktivnostmi. 

Na Osnovni šoli Bakovci so tako v telovadnici otrokom pod strokovnim vodstvom učiteljev ponudili pester nabor dejavnosti, med drugim igranje nogometa, rokometa, odbojke, badmintona in hokeja. Otroci so se aktivnosti kljub počitnicam udeležili v velikem številu in se med igro sprostili ter si pridobili novih moči za po počitnicah.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.