https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nad pomursko pokrajino zaplesale prve snežinke

08.11.2016 ob 13:00  

Prav gotovo so razočarani vsi otroci, da se prvi sneg v naši pokrajini ni pokazal že minuli teden v času krompirjevih počitnic. A nič ne de, ga pa lahko vsi opazujejo danes skozi šolska okna. Snežinke so se pojavile, a ker so padale med dežjem, se prav gotovo ne bodo obdržale.

Kljub temu pa se ob tem pojavi vprašanje: »Ali nam sneg v začetku meseca novembra napoveduje zasneženo in mrzlo zimo?« Vremenoslovci so si tu neenotni, kajti na eni strani so tisti, ki napovedujejo mrzlo zimo, na drugi strani pa so zagovorniki blage zime. V vsakem primeru pa drži, da Arso za naslednje dni ne napoveduje padca temperatur pod ničlo, a v petek nas lahko spet pozdravi kakšna snežinka.

Prve snežinke, ki so danes zapadle med dežjem, so bile sicer bolj slabo vidne, so pa zagotovo opozorilo za to, da bo na cestah potrebno biti previden, saj bodo v primeru nižjih temperatur ceste mokre, spolzke in ledene.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2016 ob 15:40 ledeni gost

      Nej, kaj zavolu sniga v Prekmurji zbisneli. Komi je do sniga, naj ide na Triglav, pa v avstrijske alpe, bumbari, ka nan sneg v Prekmurji pomaga. Edino, ka je sranje na cesti, pa slabo spucani pločniki, pa nega mesta na parkir placih, a ni tako?

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2016 ob 8:35 gost

      ledeni, če boš drugič tiho, ne bo nič narobe. Pa bodi prepričan, da tvoj komentar zagotovo ne bo nihče pogrešal. Še dobro, da takšni kot ti nimajo vpliva na naravo, ker bi potem skoz sijalo sonce.... kakšna inteligenca ha,ha,ha

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.