https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policisti v štirih primerih zasegli drogo konopljo

09.11.2016 ob 7:40  

Policisti so v štirih primerih uspešno zasegli prepovedano drogo konopljo.

Policisti Policijske postaje M. Sobota in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave M. Sobota so na območju UE M.Sobota v štirih primerih našli in zasegli prepovedano drogo konopljo.V mesecu septembru so na polju 63-letne občanke našli in zasegli 22 sadik prepovedane droge konoplje.V mesecu oktobru in novembru pa so policisti in kriminalisti na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v M. Soboti opravili tri hišne preiskave.

V dveh primerih je bilo pri 23- in 46-letnem občanu najdeno in zaseženo okrog 4 kilograme posušenih vršičkov prepovedane droge konoplje in 9 sadik posajenih v lončku. V tretjem primeru pa je bilo pri 32-letnem občanu zaseženo okrog 400 g prepovedane droge konoplje v paketih.

Zoper vse osumljene bo podana kazenska ovadba, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po I. odstavku, 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.11.2016 ob 9:47 gost

      Konoplja ni droga če zdravi oz iz nje pridelujemo razna živila...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.11.2016 ob 23:42 gost

      A laboratorijska (sintetična) tudi?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.11.2016 ob 16:23 slovenistan gost

      Vauuuuu, kakšen podvig slovenske policije! Sedaj nam bo veliko lepše v Sloveniji. Gospodarstvo bo okrevalo. BDP se bo dvignil v višave. Glavno, da se tajkuni in podbni tiči, ki so naredili bančne luknje v milijonskih zneskih mirno sprehajajo okrog. Konopljarje in kakšnega nepomebnega uslužbenca na FURS se še lotijo. Prav po filmsko, ker policajčki preveč filme gledajo in se jim toži po takih akcijah. Kakšnega tovariša, ki ima na vesti milijone v € sploh ne smejo pogledati, kaj še, da bi mu prišli bližje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.