https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Melania Trump leta 1993 posnela oglas za prekmursko podjetje

10.11.2016 ob 9:54  

Takrat 23-letna manekenka je nastopila kot glavna akterka v oglasu za blagovno znamko Mura. Vživela se je v vlogo predsednice ZDA.

Karierno sodelovanje nove prve dame ZDA je bilo v preteklosti povezano tudi s Prekmurjem. Melania Trump je namreč nastopila v oglasu za Muro, takrat enega glavnih tekstilnih gigantov v Evropi. Oglasna kampanja je nosila naslov »Zaupamo v ženske«, takrat 23-letna Melanija Knavs pa je igrala vlogo prve predsednice ZDA. Posnetke kampanje je nedavno objavila ameriška televizija Univision, a jih medtem že umaknila s spleta.

Foto: Univision 

Naključje je očitno hotelo, da bo to vlogo resnično izkusila kot soproga novega predsednika ZDA Donalda J. Trumpa.

Natalija Gorščak, ena od urednic na slovenski javni televiziji, ki je seznanjena z ozadji nastajanja omenjene oglaševalske kampanje, je dejala, da so ustvarjalci določene prizore, na primer, kjer množica pozdravlja predsednico, uporabili iz filmskega arhiva. Gre za arhivske posnetke Kennedyjevega prihoda v Dallas. 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2016 ob 14:53 hišica bela gost

      Bojim se, da zaplankani Slovenci ne bom znali vnovčiti tega kapitala, ki ga z izvolitvijo Melanije v Belo hišo imamo. Amerikanci bi s tega že sedaj naredili milijonski biznis.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.