https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Po novem Telekom Slovenije ponuja tudi elektriko

18.11.2016 ob 14:00  

Največji slovenski telekomunikacijski operater Telekom Slovenije je svojo ponudbo razširil še s storitvijo elektrike. Telekom bo tako uporabnikom odslej poleg interneta, televizije in telefonije ponujal tudi elektriko, pri čemer se lahko Telekomovi naročniki na televizijo na storitev elektrike naročijo kar prek televizorja.

Uporabniki lahko dobavitelja električne energije zamenjajo tudi prek spleta (www.telekom.si/elektrika), s klicem v Telekomov center za pomoč uporabnikom na 080 8000 ali tako, da obiščejo najbližje prodajno mesto Telekoma Slovenije. Za menjavo dobavitelja električne energije potrebujejo račun obstoječega dobavitelja elektrike, ob obisku prodajnega mesta pa še osebni dokument, so po navedbah STA sporočili iz Telekoma Slovenije.

Foto: zurnal24.si

Naročniki Telekoma Slovenije, ki storitev elektrike povežejo s fiksnimi oziroma izbranimi mobilnimi paketi, ob tem prejmejo tudi popust na mesečno naročnino paketa. Uporabniki, ki bodo storitve za dom Telekoma Slovenije povezali na način, da se jim bodo obračunavale na eni položnici, pa bodo s tem tudi zmanjšali število položnic in s tem dodatno prihranili. Cene električne energije pri Telekomu Slovenije bodo prvih šest mesecev po vklopu v okviru akcijske ponudbe znižane, po preteku akcijskega obdobja pa se storitev začne zaračunavati po rednem ceniku. Ponudba velja za fizične osebe. Več informacij je na voljo na spletni strani www.telekom.si/elektrika.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2016 ob 23:24 Uporabnik gost

      Super ni dovolj da so izpadi pri internetu zdaj pa se elektrika ne hvala

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2016 ob 23:52 štef gost

      Tudi elektriko bomo kupovali, kot vsako drugo blago. Tam kjer bo ceneje. Tudi če vsako leto menjamo dobavitelja. Prav je tako. Čisto tržno gospodarstvo. Tudi kruha ne kupujemo vsak dan na istem mestu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2016 ob 17:02 Karli gost

      Ka pa sladolejd nedo še odavale?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.