https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti v Gornjih Petrovcih moškemu zasegli štiri puške in optični daljnogled

25.03.2011 ob 10:21  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, nudili asistenco, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi, dva primera poškodovanj vozil na parkirnem prostoru in zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali voznika osebnega avtomobila in kolesa s pomožnim motorjem.

V obravnavanih prometnih nesrečah se je ena oseba telesno poškodovala. V Kapci je padel kolesar in se lahko telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali nedovoljeno proizvodnjo in promet z orožjem, vlom, tri tatvine in goljufijo. Policisti Policijske postaje Gornji Petrovci so moškemu zasegli štiri puške, optični daljnogled in dva naboja. Zoper njega sledi kazenska ovadba. V Murski Soboti je neznanec vlomil v trgovino in svečomat. V Pincah na parkirnem prostoru je tujec iz rezervoarja  tovornega vozila kradel gorivo, kar je opazil voznik. Tujec  je s kraja z vozilom pobegnil v smeri Murske Sobote, kjer so ga na avtocesti policisti zaustavili in bodo zoper njega ukrepali. Na bencinskem servisu v Murski Soboti je tujec v svoje vozilo natočil gorivo in s kraja odpeljal brez plačila. V Črenšovcih je neznanec ukradel betonsko železo. Policisti Policijske postaje Gornja pa so obravnavali goljufijo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Ob intervencijah policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali preko dneva na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.